Buz dolabı temiz olacak bence bide camlar dağınık insan asla temiz değildir bide tırnakları kısa olacak.
Bir kadının temiz olduğunu nereden anlarsınız
emirasafMom yemek yaparken tirnaklari uzun mu uzunsa eldiven takiyo mu ellerini yemek yaparken kac kez yikiyo benim icin daginiklik pis sayilmiyo ama eller cok onemli yemek yaptigin ortam cok onemli
- Düzenlendi
esmayb35 ayy ne alaka Allah aşkına yapan da kendine yapar yapmayanda kendine. Temizlik imandan gelir.derli toplu olmak evini temiz tutmak ta insanın içinde olan bisey. Bi tanıdığım var gayet vakti var eli ayağı tutuyor gencecik 28 yaşında 2 çocuğu var ikisi de okula.gidiyor tüm gün evde boş vakti de çok ama.gel Gör leş gibi evi dağınık kirli bu insanın yapısıyla ilgili bisey temzlk sadece ev ile anlatılmaz. En başta kişisel temzliklede başlar. Benm 5 yasnda cocugm var evde tüm gün 34 haftalkta hamileyim zorlanmama rağmen yapıyorm. Evime kim geliyor hiç kimse ama ben yerde Bi pislik toz görünce dayanamıyorum yapiyorum elalem için degil kendi sagligmz hijyenimz için yapıyoruz.
emirasafMom riskim vardı 3 ay hiç kalkmadım yattım kız kardeşim kaldı sağolsun işimi herşeyimi yapıyordu ama düZen elden gitmişti 😂😂 içten içe krizler geçiriyodum şükür biraz ayaklandım en azından işlerimi düzenli yapabiliyorum
ElifKarata şu yazdıklarınızdan ne yazsam anlamayacağınızı anladım zaten. Milletin pisliğini temizliğini çekiştirin durun iyi eğlenceler.
Kiwitoveannesi ayy çok kötü bende nefret ederim tezgah bezini farklı yerlerde kullananlardan
scucer ayy buna bende sinir oluyorum ve çoğu insan yapıyor hiç dikkat etmiyorlar öyle içeri girince deli oluyorum namaz kılıyoruz evde necaset oluyor bi de mesela benim yeğenlerim var asla öyle yere basmazlar ablamlar hep öğretmiştir ama çoğu kadın çocuklarına falan hiç dikkat etmeden eşiğe bastırıyor
ElifKarata Hahahahah yok be bacım ne haddime 😂😂 Ama gözümün önünde bazen dolabı açıyorlar birşeyler almak için görmüş oluyorum bende 😂 Kız zaten özellikle şu bu diye gittiğim evde bakmam. Post açılmış bende cevap verdim öyle bana göre temizlik öyledir diye 😂
emirasafMom tuvaletinin ve mutfağının temizliginden
Blackk34 bencede valla ben hic kimsenin evini incelemem oturmaya gittigim evin koltuk rengini bile bilmem cunku o derece bakmam etrafa sohbet muhabbet eder evime dönerim olmasi gerekende bu bence keske herkes boyle olsa
Blackk34 bu yorumları gorunce gercekten sasırdım insanlar nasılda art niyetlı ya temiz olan kendıne temızdır ay camasır asması ay kapı onu vs bune ya biz kadınlar olarak herseye kosturuyoruz zaten birde misafir kabul edelim misafirde oturmaya degıl evi teşfişe gelsin pess gercekten yorumları okuyunca ben utandım ya
mervemurat16 ay bu ben beyazlar kar gibi olmalı, inci gibi asılmalı özellikle
emirasafMom Aynen öyle ben anlamıyorum nasıl olsa içe giyiliyor diyip umursamıyorlar sanırım her çamaşır asarken bakıyorum etrafımdaki serenlere dağlar kadar fark var bazen eşim bir çorap bile karıştırsa sanki hepsi kararmış gibi hissediyorum😁
Minikmucizelere Peki misafirliğe gittiğiniz ev ikramlık verdiğinde kişi hijyenik değilse napıyorsunuz?
- Düzenlendi
Camlicagizem iste anlatmak istedigim bu ztn hijyenik olup olmamasini nasıl anlicamki gidip oturmusum sohbet muhabbet icin gozum etrafta degil sonuçta o yuzden hijyenik mi degil mi bakmam da gerek duymam ayıp açık aramak benim için
Yiyip icmek zorunda da değiliz ztn
Camlicagizem ne kadar bos yorumlar ya sizene milletten onlarin evinden cok rahatsiz oluyosan onun pisinden hijyensizliginden evine gitmezsin bisey de yemezsin olur biter…
Serendipity16 kesinlikle namaz kılınıyor bebekler emekliyor o ayakkabilarin alti tuvalet dahil butun pis yerlere degiyor .. halı silmekten cigerim soldu
emirasafMom Kendime de evime de dikkat ederim. Karşımdakinden de aynı hassasiyeti beklerim. Tabiki gittiğim evleri teftiş etmiyorum ama süpürmeye tenezzül etmeyen tuvaletine fırça sürmeyen insanlar tanıyorum. Tek kelimeyle iğrenç. Pislik içinde yaşayanın kendisine saygısı yok benim de onlara.
O insanla çay içip muhabbet etmesem de olur. 🤢
Herkesin midesi kendine.
Hacerozcn Temizlik hastası biri olmayan ben, kendi adıma zaten öyle yapıyorum ama pisliği marifet gibi benimseyenlere soruyorum bende evin düzenine vs bakmıyorum BANANE ama pis bir ortama aşina olmak aynı aynı kategoride olunduğunu gösterir böyle tepki göstermekte haklısınız🤗
emirasafMom wc temizliğine kesinlikle ordan belli oluyor. Birde mutfak lavabonun ici…