• Doğum
  • Doğumda Refakatçi Kim Olmalı?

HMH bn kızımda pandemı denk geldık eşim vardı yanmda kendı annem tatıldeydı gelemem dedı ve gelmedı sağolsun gebelık zehırlenmesınden 36da yatırdılar bnı ertesı gun doğurttular kaynanam sağolsun 2 günlük yol geldı yatıs yaptgmda hemen ckms yola ama almadılar onu esim kaldı yanmda cok rahat ettım ama yanı egılemıyorsun esım yardm edıyordu hep annmdede rahat olurdm belkı ama kaynanamda okdr rahat olmzdm snrm ıyıkı eşim yani şimdi hazıranda doğm yapcm eşim kalck yıne

• HSC bunu yanıtladı.

HMH kesinlikle iki kişi şart eşiniz sizinle anneniz bebekle ilgilenmeli heleki sezeryan düşünüyorsanız

HMH kimin yanında rahatsan o kalsın bence. Devlette eşe izin verılmıyor o yüzden abimin eşi kaldı yanında normal dogum oldugu için bi gece tek kaldık. Ve ben gayet memnun kaldım vala gayet güzel baktı🥰 Allah razı olsun ondan

HMH yakın kız arkadaşım kalacak gece kafam çok rahat

HMH

Biz Azerbaycan da yaşıyoruz kaynanam ve annem gelicek doğuma türkiyeden ama hastanede annem kalıcak yanımda doğuma eşim giricek akşamına annenle eve dönersiniz dedim . Evde benimle beraber kalıcakları süre boyuncada ikisinide herşeyi eşimle biz yapıcaz siz ev işlerine bakarsınız gündüzleri eşim yokken benimle bebekle ilgilenirsiniz ama biz yıkıcaz biz yediricez biz uyutucaz asla karışmayacaksınız dedim en rahatı böyle hepinize öneririm ☺️

HMH ilk dogumumda annem kaldı pişman olmuştum keşke eşim kalsaydı demiştim.. Şimdi 2.ye hamileyim büyük kızım babadan başka kimsede durmayacağı için yine kalamayacak eşim 😬

İlk gün annem kaldı.
    İkinci gün görümcem kaldı
    Sezeryan olmuştum annem evime geldi 1 hafta kaldı kendimi iyi hissedince gitti .
    Sonra bebeğimle beraber yalnız kalmıştım🌸

HMH eşimle annem kaldı ama gerek yokmuş ikisi de uyuyorlardı😅😅😅 normal doğurduğum için çok iyiydim her şeyimi kendim hallettim iyi ki normal doğurabildim🤌🏼

HMH kendi annem ve eşim kalmıştı, annem bebeğe baktı eşim bana baktı sağ olsun ikisi de ❤️

• HMH bunu beğendi.

Ben annemle eşimin kalmasını istiyorum annem çok yorulursa eşim bırakıp gelip evimiz hastaneye yakın zaten taburcu günü eve erken geçer hazırlık yapar diye düşünüyorum sadece eşimle annemin kalmasını tercih ederim ♥️🎀

HMH eşim kalacak, eşim kalamasa da ablam kalsın isterdim.

HMH kesinlikle anne bence hem deneyimli hemde daha rahat oluyor

HMH Ablam kaldı ilk doğumumda 2 çoçuğu hamileliğine rağmen şimdi yine o kalacak iyi ki ablam var diyorum🫶🏻

Sadece eşimin kalmasını isterim ama malesef bebeğin ilk etapta altını alıp üstünü değiştiremez bu nedenle annem de kalacak bizimle belki eşim akşamları kalmaz annem olunca bilemiyorum şimdilik annem kalıcak gibi duruyor 😂

HMH iki oğlum var bu sefer onları anneme emanet edip eşim ile gidicem yanımda eşim olucak iki doğumumdada normalde annem ve eşim olmuştu yanimda ama bu sefer 2 çocuğumu hastaneye götürüp yormak istemiyorum

• HMH bunu beğendi.

HMH Annem kalıcak, eşimde diğer oğlumla evde kalıcak ondan o kalamıyor 2 yaşında oğlum 🤍