Gamzem01 Kadriye_cnck Akdeniz sağlık vakfına üye oluyorsunuz kart çıkartıyorsunuz medical hastanesinde muayene ücretinde %20 indirim yapılıyor
Berkaras Gamzem01 canım üye olurken ücret istiyorlarmi ve hemen sisteme düşüyor mu hastanede. Fiş kestirirken belirtmek gerekiyor mu acaba yoksa onlar görüyor mu ekranda
Gamzem01 Kadriye_cnck adresi değişmiş ama metro yolunda ayaz et var hemen ilerisinde belediyenin yeri var orda 2. Katta bayan yardımcı oluyor doğumda da indirim yapılıyor
Jale155 Kadriye_cnck eren haytaoglunu öneriyorlar.ben gülsüm uysal ve neşe yücele gidiyorum bosluk buldukca.
guzelanne01_ Kızlar balcalı tıp hastanesine gidin bence Mete sucu var beğenmeyen yok hemde bu kadar yüksek fiyatlı değil ayrıca tahliller testler ücretsiz en azından
Ardencik1 guzelanne01_ ben sormuştum mete hoca artık yeni hasta almıyor eski hastalarına bakıyor sadece demislerdi
Gamzem01 Berkaras üye olurken 200 tl verdik kart çıkartıyorlar ama 1 Ocak itibari ile kullanabilirsin fiş keserken kartı gösteriyorsun bir çok hastanede geçiyor
Ardencik1 Kadriye_cnck bende medikal e gidiyorum her gittiğimde fiyat güncellemesi olmuş oluyor her ne hikmetse. Dogum daha 2 ay önce 12500 du şimdi 20000 olmuş bide yılbaşında zam gelecek artık 25 olur
Asliberen Gamzem01 yaptırmadım ben sadece organ taramasına gittim Güzelyalı hastanesine radyoloji uzmanına
Gamzem01 Kadriye_cnck rica ederim doğumda da çok yardımcı olur başka özel hastanelerde de geçerli bebek doğduktan sonra muayenelerinde de geçerli çok yardımcı olur
Kadriye_cnck Gamzem01 hanımefendi merhaba Akdeniz kart ile bir kaç sorum olacaktı yarın çıkarmak için gidicem inşallah .Yeri tam olarak nerde ve neler gerekli kartı çıkarmak için.?