Burcu yücesoy muayene ücreti ?
Jale155 iki hafta önce gittiğimde 770 ödedim şimdi 880 yazmışlar bu kadar da olmaz yani sürekli fiyat artıyor nasıl ödeyeceğiz 😶
Gamzem01 35+5 siz
Kadriye_cnck ocakta yine zam gelir kesin
Kadriye_cnck evet maalesef biz gittiğimizde de şaşırmıştır Akdeniz kart çıkardınız mı
Kadriye_cnck evet malesef özellerde fiyatlar asiri yuksek o yuzden devlette doguracagim oyle gorunuyor.
Gamzem01 hayır o ne oluyor bir bilgim yok.
Jale155 devlette bildiğiniz iyi bir doktor var mı
Kadriye_cnck Akdeniz sağlık vakfına üye oluyorsunuz kart çıkartıyorsunuz medical hastanesinde muayene ücretinde %20 indirim yapılıyor
Gamzem01 çok teskkur ederim bilmiyordum çıkarayım hemen.
Kadriye_cnck eren haytaoglunu öneriyorlar.ben gülsüm uysal ve neşe yücele gidiyorum bosluk buldukca.
Kadriye_cnck adresi değişmiş ama metro yolunda ayaz et var hemen ilerisinde belediyenin yeri var orda 2. Katta bayan yardımcı oluyor doğumda da indirim yapılıyor
Kızlar balcalı tıp hastanesine gidin bence Mete sucu var beğenmeyen yok hemde bu kadar yüksek fiyatlı değil ayrıca tahliller testler ücretsiz en azından
guzelanne01_ ben sormuştum mete hoca artık yeni hasta almıyor eski hastalarına bakıyor sadece demislerdi
Kadriye_cnck bende medikal e gidiyorum her gittiğimde fiyat güncellemesi olmuş oluyor her ne hikmetse. Dogum daha 2 ay önce 12500 du şimdi 20000 olmuş bide yılbaşında zam gelecek artık 25 olur
Gamzem01 yaptırmadım ben sadece organ taramasına gittim Güzelyalı hastanesine radyoloji uzmanına