Kadriye_cnck adresi değişmiş ama metro yolunda ayaz et var hemen ilerisinde belediyenin yeri var orda 2. Katta bayan yardımcı oluyor doğumda da indirim yapılıyor

Kızlar balcalı tıp hastanesine gidin bence Mete sucu var beğenmeyen yok hemde bu kadar yüksek fiyatlı değil ayrıca tahliller testler ücretsiz en azından

Gamzem01 canım üye olurken ücret istiyorlarmi ve hemen sisteme düşüyor mu hastanede. Fiş kestirirken belirtmek gerekiyor mu acaba yoksa onlar görüyor mu ekranda

Berkaras üye olurken 200 tl verdik kart çıkartıyorlar ama 1 Ocak itibari ile kullanabilirsin fiş keserken kartı gösteriyorsun bir çok hastanede geçiyor

guzelanne01_ ben sormuştum mete hoca artık yeni hasta almıyor eski hastalarına bakıyor sadece demislerdi

Kadriye_cnck bende medikal e gidiyorum her gittiğimde fiyat güncellemesi olmuş oluyor her ne hikmetse. Dogum daha 2 ay önce 12500 du şimdi 20000 olmuş bide yılbaşında zam gelecek artık 25 olur

Gamzem01 yaptırmadım ben sadece organ taramasına gittim Güzelyalı hastanesine radyoloji uzmanına