Jale155 devlette bildiğiniz iyi bir doktor var mı
Burcu yücesoy muayene ücreti ?
Kadriye_cnck Akdeniz sağlık vakfına üye oluyorsunuz kart çıkartıyorsunuz medical hastanesinde muayene ücretinde %20 indirim yapılıyor
Gamzem01 çok teskkur ederim bilmiyordum çıkarayım hemen.
Kadriye_cnck eren haytaoglunu öneriyorlar.ben gülsüm uysal ve neşe yücele gidiyorum bosluk buldukca.
Kadriye_cnck adresi değişmiş ama metro yolunda ayaz et var hemen ilerisinde belediyenin yeri var orda 2. Katta bayan yardımcı oluyor doğumda da indirim yapılıyor
Kızlar balcalı tıp hastanesine gidin bence Mete sucu var beğenmeyen yok hemde bu kadar yüksek fiyatlı değil ayrıca tahliller testler ücretsiz en azından
guzelanne01_ ben sormuştum mete hoca artık yeni hasta almıyor eski hastalarına bakıyor sadece demislerdi
Kadriye_cnck bende medikal e gidiyorum her gittiğimde fiyat güncellemesi olmuş oluyor her ne hikmetse. Dogum daha 2 ay önce 12500 du şimdi 20000 olmuş bide yılbaşında zam gelecek artık 25 olur
Gamzem01 yaptırmadım ben sadece organ taramasına gittim Güzelyalı hastanesine radyoloji uzmanına
- Düzenlendi
Gamzem01 Allah razı olsun sizden bilmiyordum öğrenmem iyi oldu.🥰
Jale155 hangi hastanede bu doktorlar.
Kadriye_cnck rica ederim doğumda da çok yardımcı olur başka özel hastanelerde de geçerli bebek doğduktan sonra muayenelerinde de geçerli çok yardımcı olur
Gamzem01 kartı çıkarmak ücretli mi peki
Kadriye_cnck sadece 200 tl ödeme yapıyorsunuz başka ücreti yok
Gamzem01 teşekkür ederim sağolun.