efef hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza burada pozitif doğum hikayelerimizi paylaşalım inşallah 🙏🏻 🥰
7 haftalık gebeler tanışalım 👥
2prensesannesiiii çok yoğun olmuyor ama kusturmayan cinsten bi bulantı aşırı rahatsız hissediyorum bu sabah pek bir şey yoktu dünde ben açlıktan bulanıyordur diye düşünüyordum şimdi yemek yaptım o koku tetikledi beni herhalde inanılmaz midem bulanıyor birde genelde midem çok dolu hissediyorum ama açım yani bir şeyde yemedim ama midem ağzımda gibi bir şey alsam kusucak gibiyim
Benim de 6+3 pazartesi kalp atışı için gidicez inşallah😍 biraz yoğun kasık ve ordan bacağa vuran ağrım var normalmidie acaba başına gelen var mı
Hafiz34 benim böyle bi sıkıntım yok şuan önceki gebelikte olmuştu ama 🥺geçmiş olsun🙏🏻
2prensesannesiiii bende 6+4 deyim keseyi gördük bebeği bekliyorum hatta boş gebelikten korkuyorum bı an önce görmeyi istiyorum bebeğimi sen gördün mü keseyi bebeği 🥰
- Düzenlendi
Sudeakay ya eveeet bence açım ama doluluk hissi var yemek yemek istiyorum yiyemiyorum ama yemem lazım hem emziriyorum hem karnımda bebe var valla düşüp kalırım bi yerde allah korusun🥺 multivitamin folik asit hiç ihmal etmiyorum bu yüzden
Merhaba 7+6 uygulamaya göre geçen cumada doktor 6 haftalık dedi bebekleri kalp atışını gördük
Merhaba 7+6 uygulamaya göre geçen cumada doktor 6 haftalık dedi bebekleri kalp atışını gördük
Daha keseyi görmedik 6+5 te gidicem kızlar geç mi sizce?
bng_12345 evet ben yaşıyorum normal bence yerleşiyorlarlar ya 🙏🏻 Sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏🏻
birmeleginannesi_ ben kalp atışlarını duydum 6+5 ama benim geç döllenme ben şuan son adet tarihime göre 9+1 im ama geç döllenmeden dolayı 7 haftalığım 🙏🏻 Darısı sizin duymanıza inşallah 🙏🏻
ikizcanlar_47 maşallah 🧿 bizde 6+5 te duyduk kalbini 🥰
Ceku00 yok en iyisi hem bebiş hem kalp atışı duyulur haftasıyla uyumluysa ben 6+5 te duydum kalp atışlarını
Benmde 2. Gebelik test yaptm direk çift çizgi çıktı arkadaşlar 😊 haftaya randevu aldm şuan 6 haftalık adetime göre 7. Hafta olduğunda gitcem doktora
2prensesannesiiii inşallah rabbim banada duymayi nasip etsin inşallah
2prensesannesiiii 6+4 bizimkide bebeği 5+6 gördük çok derinden de bir kalp atışı geldi bu hafta tam 7 oluyoruz inşallah
Es-d hayırlı olsun en güzeli bebeği kalp atışını bir duyarsın allahın izniyle🥰🙏🏻
birmeleginannesi_ inşallah güzel haberlerini bekliyoruz 🙏🏻🥰
Bn de 7+2 deyim. 6+2 de kalp atışı ve bebeği gördüm erken gebelik dedi. 3. Gebeliğim ilk defa böyle bişey duydum. Kasık ağrım çok fazla oldu. İlk 2 gebeliğimde bu kadar olmamıştı. 2 oğlum var 3. Nasip artk. Sağlıkla gelsin
2prensesannesiiii sağlıkla devam etsinler,,kucağımıza almak nasip olur inşallah. 🤲