Bn de 7+2 deyim. 6+2 de kalp atışı ve bebeği gördüm erken gebelik dedi. 3. Gebeliğim ilk defa böyle bişey duydum. Kasık ağrım çok fazla oldu. İlk 2 gebeliğimde bu kadar olmamıştı. 2 oğlum var 3. Nasip artk. Sağlıkla gelsin
7 haftalık gebeler tanışalım 👥
2prensesannesiiii sağlıkla devam etsinler,,kucağımıza almak nasip olur inşallah. 🤲
birmeleginannesi_ inşallah duyarsın canım korkma
2prensesannesiiii 26 aralıkta gıdıcez bakalım on bes gun sonra gel dedı benım sık oluyor randevular. 2 bucuk yas olucak allah ızın verırse dogdugunda tam. Sizin kac yas arası ?
7+6 benimde 😁 2. Olcak inşallah göğüslerim şişti bazen bulantı onun dışında çok belirti yok geçen hafta kese ve kalp atışını gördük ama 25 inde tekrar gitcem ajaba nasıl ii mi die düşünüyorum.. 2. Ama 10 yıl var arada çok bişey hatırlamadığım için ilk gibi
Selam kizlar bende bugün doktora gittim 7 haftalık ama doktor keseyi görmek için alttan muayne yaptı kese gözüktü 2hafta sorna tekrar çağırdı
6 haftalık gebe olup kesesi boş olan hanımlar korkmayin bence benim de 6 haftalıkken boştu boş gebelik mi diye korktum 8 haftalıkken gittim görmeye ama 7+3 gunlukmusum kalp sesi ve bebeği gördük endişe etmeyin biraz bekleyip gitmekte fayda var 🌸
2prensesannesiiii 6 haftalık biz de keseyi gördük 🐣 Bu hafta salgından nasibimizi alarak bayağı zor bir hafta geçirdim öksürükten uyuyamadım bile. O biraz sıkıntı oldu tam çocuğun yerleşmeye çalıştığı evrede olmasaydı iyiydi. Umarım haftaya çarşamba gittiğimizde kalp atışını da duyarız..
Smyydmr ay bu da kızdır inşallah allahım gönlüne göre versin canım benimde bir prensesim var hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
ikizcanlar_47 amin inşallah canım 🙏🏻
ikizcanlar_47 çok şükür maşallah 🧿
Karahaninannesi maşallah 🧿 karnımdaki doğarsa aralarında 1yıl 3 ay olacak kızım 7 aylık 8 den gün almaya başladı yeni🥲🙏🏻
- Düzenlendi
Rosealbina yaaaaa hhahaha maşallah 🧿🙈rahatlamışsındır baya benim kız 7 aylık 8 den gün alıyor karnımdaki 7 haftalık 1 yıl sonra olsun istedim ama kaçak erkenden yola çıkmış🙈 gidiyordu bi dr yüzünden kürtaj olacaktım az kalsın badireler atlattı doğup büyüsün anlatıcam inşallah 🙏🏻 🥺
_merve11 geç döllenme olabilir canım 🙏🏻 Haftaya inşallah her şey netleşir🙏🏻
Evinuuu evet ama bazı drlar anlamıyor geç döllenme olayını unutuyor benim bebeğim gidiyordu yanlış tabı yüzünden🥲
Busraoz duyarsınız allahın izniyle inşallah 🙏🏻💞
Sudeakay doktoruna söyle prilam yazar
ikizcanlar_47 amin canım inşallah
2prensesannesiiii amin inş canm 😊🙏 cümlemiz güzel haberler alırız 💕
Fatma13cengiz benim 7+3 keseyi daha yeni gördük