• Gebelik
  • 7 haftalık gebeler tanışalım 👥

Bn de 7+2 deyim. 6+2 de kalp atışı ve bebeği gördüm erken gebelik dedi. 3. Gebeliğim ilk defa böyle bişey duydum. Kasık ağrım çok fazla oldu. İlk 2 gebeliğimde bu kadar olmamıştı. 2 oğlum var 3. Nasip artk. Sağlıkla gelsin

7+6 benimde 😁 2. Olcak inşallah göğüslerim şişti bazen bulantı onun dışında çok belirti yok geçen hafta kese ve kalp atışını gördük ama 25 inde tekrar gitcem ajaba nasıl ii mi die düşünüyorum.. 2. Ama 10 yıl var arada çok bişey hatırlamadığım için ilk gibi

Selam kizlar bende bugün doktora gittim 7 haftalık ama doktor keseyi görmek için alttan muayne yaptı kese gözüktü 2hafta sorna tekrar çağırdı

6 haftalık gebe olup kesesi boş olan hanımlar korkmayin bence benim de 6 haftalıkken boştu boş gebelik mi diye korktum 8 haftalıkken gittim görmeye ama 7+3 gunlukmusum kalp sesi ve bebeği gördük endişe etmeyin biraz bekleyip gitmekte fayda var 🌸

2prensesannesiiii 6 haftalık biz de keseyi gördük 🐣 Bu hafta salgından nasibimizi alarak bayağı zor bir hafta geçirdim öksürükten uyuyamadım bile. O biraz sıkıntı oldu tam çocuğun yerleşmeye çalıştığı evrede olmasaydı iyiydi. Umarım haftaya çarşamba gittiğimizde kalp atışını da duyarız..

Smyydmr ay bu da kızdır inşallah allahım gönlüne göre versin canım benimde bir prensesim var hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻

Rosealbina yaaaaa hhahaha maşallah 🧿🙈rahatlamışsındır baya benim kız 7 aylık 8 den gün alıyor karnımdaki 7 haftalık 1 yıl sonra olsun istedim ama kaçak erkenden yola çıkmış🙈 gidiyordu bi dr yüzünden kürtaj olacaktım az kalsın badireler atlattı doğup büyüsün anlatıcam inşallah 🙏🏻 🥺

Evinuuu evet ama bazı drlar anlamıyor geç döllenme olayını unutuyor benim bebeğim gidiyordu yanlış tabı yüzünden🥲