2prensesannesiiii doktora soran varmı acaba normal mi diye
7 haftalık gebeler tanışalım 👥
Merhaba kızlar benimde 4 haftalık çift çizgim çıktı ama doktora şuanda gitmedim randevu aldım bi haftadan fazla var bu sürede zaten kalp atımı duymam diye gitmedim herhangi bi devlet hastanesine gitsem gebelik testi yaparlar mı acilden bilgisi olan var mı
2prensesannesiiii evet okumustum denk gelmıstı korkma allah ızın verdıyse hıc bısey olmaz sag salım dogar. Ama ıste anneliğin doğasında var evham yalnız degılsın yanı. Allaha emanetler.
2prensesannesiiii yaa amin inşallah💖🙏
2prensesannesiiii inşAllah🫀
Hafiz34 benim var duphalac şurup kullaniyorum
Hafiz34 bu.arada bende 8+1 im cnm
Becem evet canm acile git beta hcg baktırmak istiyorum de
2prensesannesiiii adet 7 gün geçince test yaptım çift çıktı kan verdim 3039 çıktı doktor baktı çok küçük bir şey görünüyor dedi daha da gitmedim 2 hafta önce gitmiştim şuan da 6+4 oldu 21inde randevu aldım bakalım ne çıkacak
birmeleginannesi_ şuan bende 6+4 oldu bende 2 hafta önce gitmiştim küçük bir şey görünüyor dedi daha da gitmedim 21 ine randevu aldım bakalım ne çıkacak
Kasıklarınızda ağrı hissediyor musunuz? benimde şuan ayaklarım buz ama korkuyorum bu ağrıdan normal mi bu arada fazla şiddetli değil
Bide ikiz olduğu için olabilir mi acaba hiç tecrübem yok ilk gebeliğim
2prensesannesiiii Amin Allah razı olsun
2prensesannesiiii hayırlısıyla hepimiz alalım inşallah kucağımıza 🙏
Fatma13cengiz bende bı keseyi gördük bebek daha yoktu 5 haftayken inşallah görürüz benimde 6 gün sonra randevum
birmeleginannesi_ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Fatma13cengiz amin canım inşallah 🩶
Karahaninannesi inşallah 🙏🏻 doğar sağlıcakla başka dra devam ediyorum eşimde kalp atışlarını duydu ya dra iyi atıyor mu kalbi güçlü mü dedi dr evet güzel atıyor şuanlık her şey yolunda niye kötü düşünüyorsunuz ki kötüyü düşünmeyin dedi ama işte bi kere tedirgin olduk artık 🥲