• Gebelik
  • 7 haftalık gebeler tanışalım 👥

Merhaba kızlar benimde 4 haftalık çift çizgim çıktı ama doktora şuanda gitmedim randevu aldım bi haftadan fazla var bu sürede zaten kalp atımı duymam diye gitmedim herhangi bi devlet hastanesine gitsem gebelik testi yaparlar mı acilden bilgisi olan var mı

2prensesannesiiii evet okumustum denk gelmıstı korkma allah ızın verdıyse hıc bısey olmaz sag salım dogar. Ama ıste anneliğin doğasında var evham yalnız degılsın yanı. Allaha emanetler.

2prensesannesiiii adet 7 gün geçince test yaptım çift çıktı kan verdim 3039 çıktı doktor baktı çok küçük bir şey görünüyor dedi daha da gitmedim 2 hafta önce gitmiştim şuan da 6+4 oldu 21inde randevu aldım bakalım ne çıkacak

Kasıklarınızda ağrı hissediyor musunuz? benimde şuan ayaklarım buz ama korkuyorum bu ağrıdan normal mi bu arada fazla şiddetli değil

emrekedi bilmiyorum erken gebelik ama sat la uyumlu dedi bnm De kafam karıştı

Karahaninannesi inşallah 🙏🏻 doğar sağlıcakla başka dra devam ediyorum eşimde kalp atışlarını duydu ya dra iyi atıyor mu kalbi güçlü mü dedi dr evet güzel atıyor şuanlık her şey yolunda niye kötü düşünüyorsunuz ki kötüyü düşünmeyin dedi ama işte bi kere tedirgin olduk artık 🥲