Filiz_76 Annaa bende tam 34 haftalıgım ama doğum şeklimi daha söylemediler hiç Aralık göstermiyo hep Ocak gösteriyor ulturson da da uygulamada da sizin neden sezeryan 🫠
Annaa Filiz_76 canım benim 2. Doğumun olacak uygulamada 3 Ocak gözüküyor ama 1.dogum sezaryan olduğu için bu da öyle olacak haliyle 3ocaga bırakmaz doktorlar genelde 38+ alıyorlar
zehruss Annaa tam aynı gündeyiz bende sezeryan ve bu sıkıntı çıkmazsa 25 Aralık dedi hayırlısı tabiki ama sabirsizim
Anneyiim Annaa Aa benimde 2 Ocak görünüyor ama 2.gebeligim belki suyum falan gelir Aralık ortasi sonu gibi olur inşallah birincisi normal oldu. Çok sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum
Hamisanneee1 aaallegraa 42 ye kadar bekletiyorlar mi siz mi beklemek istediniz bende 40. Haftadayim kızım gelmek istemiyoor
aaallegraa Hamisanneee1 41in sonuna kadar bekletiyorlar. Sabah sancılarım başladı. 5 dkda bir geliyor birazdan hazırlanıp çıkacağız 🙏🏻dua edin
Kurabiye-Annesi2 glbyzgkhn Benimde 38+1 de alıcak bu cuma Korkuyorum biraz malsef ama bir okadarda heycanlıyım❤️
ALPAYDIN Kurabiye-Annesi2 stresliyim 😅 düşündükce tükürük bezlerim kuruyo sanki , doğuma annem de giricek ebe kendisi eşim giricek ameliyat ekibi annemin hastaneden arkadaşı hepsiyle tanıştım ama hala değişen bişi yok korku😅
Kurabiye-Annesi2 Sevdaaabehzat maşallah Cogumuz cuma günü dogumumuzmuş kızlar dogurdugumuzdada Aynı posta gelelim cuma günü 🥰💕
Sevdaaabehzat Kurabiye-Annesi2 inşallah canım doğum nişanı gördüm suan ağrım var ama çok baskın değil 🥰🥴
kubrayyurt Hamisanneee1 39+5 hiç belirti yok hatta sanki hamile değil gibiyim ağrılarım geçti hafifledim ne olacak bilmiyorum