Annaa ay ben 33 haftadayım sayılı günler inşallah hepimizin doğumu istediğimiz gibi güzel geçer benim de Ocak 16 gösteriyor bakalım

Annaa eşim oğlak Allah sabır versin inşallah 😅❤️ kızımda oğlak olucak ocakta doğarsa benimde Aralık sonu Ocak başı gibi inşallah 35+1 haftalık hamileyim

Melike_4949 eyvah eyvah🥴ayniyiz hafta olarak sizin normal doğum heralde son haftaya kadar beklediginize göre

Annaa bende tam 34 haftalıgım ama doğum şeklimi daha söylemediler hiç Aralık göstermiyo hep Ocak gösteriyor ulturson da da uygulamada da sizin neden sezeryan 🫠

Annaa tam aynı gündeyiz bende sezeryan ve bu sıkıntı çıkmazsa 25 Aralık dedi hayırlısı tabiki ama sabirsizim

Annaa evet suanlik normal gibi duruyor ama tabi net değil sağlıkla gelsinler inşallah

Annaa Aa benimde 2 Ocak görünüyor ama 2.gebeligim belki suyum falan gelir Aralık ortasi sonu gibi olur inşallah birincisi normal oldu. Çok sabırsızlanıyorum beklemek istemiyorum

Annaa Aralık sonu da olsa her türlü oğlak Burcu zaten 😄sağlıkla gelsin 🙏🏻

Annaa yay çocuğu kızı kadını olmak bi ayrıcalıktır ☺️👍🤣

Son -9 gün ama hic dogurcakmısım gibi bi belirti vs bisi yok benım gibi olan varmı acabaaa 🥹