Mmnj inşallaj sağ salim kucagımıza alırız yavrularımızı beynim sadece doğuma kitlenmiş durumda benim de 🤭

• Mmnj bunu yanıtladı.

Bugün 35. Haftaya girdik uygulamada 2 Ocak görünüyor ama doktorum da tarih vermiyor. Ocak olsun istiyorum bakalım hayırlısı bende 8 Ocak doğumluyum 😊

Annaa bizimmm yoluk kız gelmek istemiyorr kesin aralığa kaldik🥹

Yamanbey Rabbim kolaylık versin hayırlı zamanda kavuşun inşaallah

Annaa benimde öyle 33+1 deyim ben doktorumla konuştum dedim ocak 1 2 gibi alabilir miyiz 2023 doğumlu olmasın bari oğluşum dedim. 😂😂

37+4
          Sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini, hatta oğlumla konuşuyorum gelme vaktin geldi hadi diye😃

Annaa bemişim gelmiyor. 42. Haftaya gireceğimiz için gün verdi doktor. Suni ile normal doğumu deneyeceğiz inş açılmam vs olur bakalım. Doğal tetikleyicilerin hepsini 38. Haftadan itibaren yaptım hala da devam ediyorum ama kızım çok memnun galiba yerinden 🤗😅

Annaa ay ben 33 haftadayım sayılı günler inşallah hepimizin doğumu istediğimiz gibi güzel geçer benim de Ocak 16 gösteriyor bakalım

Annaa eşim oğlak Allah sabır versin inşallah 😅❤️ kızımda oğlak olucak ocakta doğarsa benimde Aralık sonu Ocak başı gibi inşallah 35+1 haftalık hamileyim

Melike_4949 eyvah eyvah🥴ayniyiz hafta olarak sizin normal doğum heralde son haftaya kadar beklediginize göre