sevaldqn1 amiiinamin canım
Rabbim yar ve yardımcınız olsun 🤲🏻😍
Pozitif dördüncü sezaryen hikayem 😍
QueenMother doktorun kim canım. Valla ben asla sıra alamadım ordan yaa. Suriyeliler cihazların önünde gecenin Beşinde sıra oluyorlarmis e MHRS de de sadece tüp bebek doktorunun randevusu açık. Olmadı yani anliyacagin.
QueenMother ama varyaa sıra alabilmene çok sevindim mis gibi hastane. İnan orda yapmayı öyle isterdim ki 😔kısmet degilmis
AyiPeddington allah razı olsun cansın🙏😍
AyiPeddington doktorum sevcan sarıkaya canım hep aynı dr alıyorum mesela bugün göründüm ya bir hafta sonra başlıyorum sürekli e-nabıza giriyorum ama sürekli mesala bı randevuyu pazar erkenden girdim hepsi her saati boştu iki hafta sonrasına alabiliyorum oda tam aya denk gidiyor zaten bildirimleri açıyorum randevu açılınca msj geliyor öyle kalabalıkta olmuyor hastane
AyiPeddington bende memnunum canım allahtan öyle Suriyeli filanda çok yok kalabalık değil mesela bugün dr yokmuş sınava gitmiş asistan vardı bebeğin herşeyi gösterdi közünü kolunu bacağını ama bacak arasını açmadı bi türlü😅
Benimde nasip olursa iki ay sonra 5 şinci kez sezaryan olacam yaklaştıkça stres oluyorum biraz ama Rabbım kolaylık verecek inşallah
@AyiPeddington
Canım benim hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah ömrü uzun sağlıklı, bahtı açık ve bereketli olsun 🥰
AyiPeddington dogurdum askm yanlış yazmışım 🤣🤣
Hilal_blc ayyy ay ay ay iyiki doğmuş bebiş o zamann. Göbeğiniz kaçıncı gün düştü 😍
QueenMother ben o doktora bir kere gittiiim çok iyi bı kadın 😍 sevindim Sevcan hanımda takipli olmana valla. Çok tavsiye edilen bi doktor hemde
AyiPeddington Maşallah🌸sağlıkla güzellikle büyütün🙏🏻
AyiPeddington 1 hafta sonra aşko senin bebişin düştü mü
AyiPeddington rabbm hayrli mubarek eylesin 🌼🌼🌼 ben sey sorucam ya, ameliyat kesiğiniz hep ayni mi? Yoksa alttan veya ustten mi kesildi?
AyiPeddington sabah 10 pazartesi salı günleri genelde hepsine olur Ama olsun çok güzel geçmiş shir hastanesi berbat bence ben dogurcam diye gittim beş dk da bir sancıyla nst de sancım çıkmadı ama düzenli samciym var dedim Sen daha dogurmazsin dediler resmen kovaladilar beni 😂özel gibisi yok ewet parasi çok ama olsun
AyiPeddington amiiin insallah allah razi olsun canımmm😍🙏
AyiPeddington merhaba ya bişiy sormak istiyorum göbek kalıyormu acaba 1 . Haftada korse takmaya başlasak eski haline dönermi 😬
Deletedmom_116 o kadarını bilmiyordum kuzum hastane yeni ya bide ferah gözüküyordu o yüzden istemistim
mavisahinn üçüncü günümde başladım korseye doktoru dinlemedim. Hala göbek gitmedi ne yalan soyleyim ama anca herhalde daha gidecektir. Bugün 16. Günüm yarın 3 mil Leslie ye baslicam göbek gitsin diye. Bide sarılan korse aldım sıkıca sariyorum karnimj
Mutlulukkk hepsi aynı yerden kesildi kuzum. Bida bida yara izi yapmak istemiyor doktorlar. Aslında benim kesigim ilk ameliyatta baya üstten açılmış mecbur diğerleride aynı yerden yapıldı