Zelalnisa inşallah sağ selamet sende alırsın yavrunu kucağına kuzumm. Çok teşekkür ederim amin amin amin 🤲🏻🤲🏻😍
Pozitif dördüncü sezaryen hikayem 😍
Boncukk123 ismim Şeyma. Teşekkürler canım amiiin 🤲🏻🤲🏻
tugcesakzci amiiin çok teşekkür ederim 🤲🏻🤲🏻😍
AyiPeddington Rabbim sizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻 Bende ikinci olacağım ama yolun başındayım herkeste bi ikinci çok zor algısı var şimdiden tedirgin oldum 🥺 ama sizin sayenizde bi nebze de olsa rahatladım 🥰
ArelinAnnesi1 kesinlikle etrafın lafına bakma kuzum. O kadar rahat bi ameliyat gecirdimki anlatamam yani. Mis gibi kalktım ayağa. Rabbim sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻😍
AyiPeddington kiz 6 kasimda da ben dogdum 🤣🤣 ay ayy
AyiPeddington resmen su serptin hangi hastane yaa 🙏😍 ben 5 haftalik hamileyim fakat şimdiden dogum korkusu sardı sacma bi sekilde. Gerginim panigim oyuzden sezeryan dusunuyorum aslinda genel dusunuyorum panik olduğumdan ama sizin bu yorumunuz okadar hoşuma gitti ki💜😍
AyiPeddington benimde yarın sabah ikinci sezeryanım olacak çok tedirginim 🥺🥺 ilk defa spinal olacağım
Pinaargunes Konya medova hastanesi. Ayşegül kebapçılar
Asyaegemenmom korkma Rabbim yardım etsin kuzumm🤲🏻🤲🏻😍
Pinaargunes Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kuzumm,🤲🏻🤲🏻😍
Hilal_blc iyiki doğmuşsun hilal annişş 🤲🏻🤲🏻😍
AyiPeddington hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 🤲🏻Bende 4. Sezaryenimi olacam allah izin verirse birazda korkuyorum 4. Olunca bi sıkıntı yaşarmıyım diye 2 oğlum bi kızım var bunun cinsiyetini daha öğrenemedim hayırlarla gelsin
AyiPeddington bende konyada oturuyorum canım şehir hastanesine gidiyorum medova sezaryen ücreti muayene ücreti ne kadar
QueenMother sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Hiç korkma evelallah en kolay dördüncü gecti benim inşallah seninde kolay geçer 🤲🏻
QueenMother valla şehir hastanesini bende çok istedim ama hiç randevu alamadım. Doktorum Selçuk tıp taydi Ayşegül kebapçılar medova ya geçince bende peşine takıldım. Medova da normal doğum doktorları 800 Ayşegül hanım prof olunca 1200 TL muayene ücreti. Ameliyat ücreti 25 bin TL
AyiPeddington o kadar benziyorsun ki ama arkadaşımın adı hilaldi ☺️ Tesekkur ederim canım 🌸
Boncukk123 insanlar çift yaratılmış kuzum 😍
AyiPeddington ay inşallah canım ya çok sağol
AyiPeddington üff ya çok fazla ücreti ben sıra alabiliyorum allahtan dr danda memnunum açıkcası öncekileride meram siğortada yapmıştım iyi geçmişti inş buda iyi geçer