QueenMother sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Hiç korkma evelallah en kolay dördüncü gecti benim inşallah seninde kolay geçer 🤲🏻

QueenMother valla şehir hastanesini bende çok istedim ama hiç randevu alamadım. Doktorum Selçuk tıp taydi Ayşegül kebapçılar medova ya geçince bende peşine takıldım. Medova da normal doğum doktorları 800 Ayşegül hanım prof olunca 1200 TL muayene ücreti. Ameliyat ücreti 25 bin TL

AyiPeddington üff ya çok fazla ücreti ben sıra alabiliyorum allahtan dr danda memnunum açıkcası öncekileride meram siğortada yapmıştım iyi geçmişti inş buda iyi geçer

QueenMother doktorun kim canım. Valla ben asla sıra alamadım ordan yaa. Suriyeliler cihazların önünde gecenin Beşinde sıra oluyorlarmis e MHRS de de sadece tüp bebek doktorunun randevusu açık. Olmadı yani anliyacagin.

AyiPeddington doktorum sevcan sarıkaya canım hep aynı dr alıyorum mesela bugün göründüm ya bir hafta sonra başlıyorum sürekli e-nabıza giriyorum ama sürekli mesala bı randevuyu pazar erkenden girdim hepsi her saati boştu iki hafta sonrasına alabiliyorum oda tam aya denk gidiyor zaten bildirimleri açıyorum randevu açılınca msj geliyor öyle kalabalıkta olmuyor hastane

AyiPeddington bende memnunum canım allahtan öyle Suriyeli filanda çok yok kalabalık değil mesela bugün dr yokmuş sınava gitmiş asistan vardı bebeğin herşeyi gösterdi közünü kolunu bacağını ama bacak arasını açmadı bi türlü😅

Benimde nasip olursa iki ay sonra 5 şinci kez sezaryan olacam yaklaştıkça stres oluyorum biraz ama Rabbım kolaylık verecek inşallah

@AyiPeddington
            Canım benim hayırlı olsun Rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah ömrü uzun sağlıklı, bahtı açık ve bereketli olsun 🥰

QueenMother ben o doktora bir kere gittiiim çok iyi bı kadın 😍 sevindim Sevcan hanımda takipli olmana valla. Çok tavsiye edilen bi doktor hemde