15 günlük olduk bilee 😍 sonunda bende doğum hikayemi paylasiyorum sizlerle😍 çok uzatmadan başlıyorum. 7 kasim salı günü sabah 7:30 da hastaneye gittik eşim ben ve kayınvalidem. Hemen yatışım yapıldı. Odama aldılar hemencecik bütün kıyafetlerimi çıkarıp ameliyat önlüğü giydirdiler. Yatağıma uzandım varis çorapları giydirip damar yolu açtılar ve ameliyathaneye yolculuğum başladı. Eşime el salladım ve ameliyathaneye girdik. Herşey çok güzel gidiyordu çünkü doktorum ve ekibi acayip neşeli insanlar 😍 ameliyathanede Mezdeke çalıyordu 😄 bütün ekip neşeyle bı yandan oynayarak bi yandan beni motive ederek adım adım ilerlettiler. Sondami belden uyuşma gerçekleştikten sonra istemiştim. Dördüncü kez sezaryen olacağım için baya tecrübeliydim o yüzden belden vurdukları iğneyi enjeksiyon sırasında hiç kimildamadim canım çok azcik acıdı tabi ama olur o kadar. Sonunda belden asagim uyuştu ve canım doktorum ameliyathaneye teşrif etti. Hal hatir muhabbet derken saat 8:35 te bebegimin sesini duyduuum. Nasıl bir ağlama geldi anlatamam. Sonra bebeğimi öptürduler biraz yanımda tutup gerekli bakımları yapmak üzere çocuk doktoru eşliğinde götürdüler. Karnımdaki dikiş nakıs😄 işlemleri bittikten sonra Benide uyandırma odasına aldılar. Acayip titredim üşüdüm ama mutluydum bebeğim sağlıklı bı şekilde dünyaya gelmişti artık.. sonra beni odama götürduler. Odaya bi girdikki bebeğim eşimin kucağında. Annem de gelmiş çoktan 😌 hastane ekibi olarak çok güzel ilgilendiler çok güzel bı süreçti. 38+0 da 3 kilo 25 gr oglum oldu. Elhamdülillah. İsmini Muhammet Alparslan koyduk. Şu an yanıbaşimda uyuyor mışıl mışıl. Nasıl güzel kokuyor anlatamam. Rabbim isteyen herkese tattirsin. Hamile anneleer sizde inşallah sağlıkla sihhatle kucağınıza alırsınız. Hepinizi öpüyorum Allah’a emanet olun. Ben artık happykids e geciyorum. Haklarınızı helal edin. 😍😍😍😘😘😘