Cerentua onun muayenehanesi var hekim center da aynı zamanda koru hastanesi ile anlaşmalı. Çukurambar koru. İlk doğumu onunla yaptık. YouTube de yaptığı röportajlar var konuşmasından bile nasıl bir doktor olduğunu anlarsınız. Şefkati aynen anne şefkati

Nuraslanklc vallahi ilk bı doktora gittim araştırma yapmadım test yaptım pozitifi görünce hastaneye gittim randevu bile almadım düşünün ultrasonla baktı dedi ki kese var bebek yok benim aklıma bir sürü şüpheyi soktu tabi ilk gebeliğim ben nerden bileyim sonradan gelişiyor o durumlar açıklama yok bir şey yok folikasit verdi gönderdi pişman oldum 7. Haftayı bekliyorum kontrol için o yüzden doktor arayışındayım bir kaçına gidip deneyeceğim cidden😂

Cerentua anlamamak lazım neticede kolay doktor olunmuyor her gelene somurtup işlerini güzel yapmazlarsa anlayış göstermek zorunda değiliz 😀 sonuçta biz olmasak onlara da ihtiyaç olmaz ve bu kadar isteksiz olmaları normal değil bence memnun değilsen işinden yapma mesela hakkını veremeyeceksen 🤷🏻

Cerentua Bilkent şehir hastenesinde Necati hançerlioğulları hocayı tavsiye ediyorum. Ben de hamileliğimin başındayım. SAT’a göre 6+4üm kese boyutuna göre 5+3’müşüm. Hoca çok ilgili ve bilgili. Güzelce konuşuyor rahatlatıyor. Hafızası da çok iyi direkt geçen gün geldiğinde şöyleydi gel bakalım ne olmuş diyor. Takipli olmak da güvende hissettiriyor.
      Şehir hastanesindeki başka iki hocaya, etimesgut a life hospitalda da bi hocaya daha görünmüştüm onlar da iyilerdi fakat Necati hocayı tanıdıktan sonra başka hocaya gitme ihtiyacı duymadım. Artık doktorum o ☺️

ilkine-hamile teşekkür ederim bitanem 7. Hafta mi bekliyorum bende gidip bakmak için şuan bebek var mı yok mu bilmiyorum bile