Kizlar henüz 5+6 haftalık gebeyim Ankara da özel ya da devlet hiç farketmez normal doğumu destekleyen ben bu doktordan çok memnunum dediğiniz doktorları önerir misiniz?
Ankara doktor tavsiyesiii
Cerentua ben bilkent şehir hastanesine gidiyorum dr Burçin Salman Özgüye memnunum asistanlar oluyor ama dr her muayenede orada başlarında duruyor ne sorduysam güler yüzle cevap aldım hep tavsiye ederim canım
tugce-uyarr Bilkent hastanesine geçenlerde başka bir durum için gitmiştik doktorlari bulamıyorduk bir türlü hep asistanları vardı bazı doktorları çok iyi ama doktoru bulamıyoruz. Burçin salman özgü benim aklımda canım teşekkür ederim 🤌🏻
Sincan lokman hekime gidiyorum doktorum Melike Güler gayet memnunum canım
Sincan lokman hekime gidiyorum melike güler doktorum çok tatlı ilgili sevecen bi doktor hatta doğumuma az kaldı üzülüyorum bidaha görüşemeyeceğimiz için
Melissa_61 kaç haftalıksınız bende melike hocanın hastasıyım
Liyakusunannesi ayy Allah sağlıkla kucağınıza versin bebeğinizi aklımda kalsın Melike hoca teşekkür ederim ☺️
Aşkın Evren Güler 🌸
Melissa_61 İlk haftalardan itibaren mi gittiniz acaba fiyatlandirmalar nasill
tugce-uyarr bu doktor bayan mı erkek mi 😄
Cerentua Bilkent şehir Hastanesi Necati Hancerliogullari başka hiç bir doktora gitmem şiddetle tavsiyem
Cerentua tabi ki imkanınız varsa Fatma Bolkan derim. Kesinlikle hayran kalırsınız
Minimalite hangi hastane acabaa
Liyakusunannesi böyle zayıf minyon bir doktor değil mi? Birçok kişi çok memnun acaba aynı doktor mu diye sordum