Kizlar henüz 5+6 haftalık gebeyim Ankara da özel ya da devlet hiç farketmez normal doğumu destekleyen ben bu doktordan çok memnunum dediğiniz doktorları önerir misiniz?

tugce-uyarr Bilkent hastanesine geçenlerde başka bir durum için gitmiştik doktorlari bulamıyorduk bir türlü hep asistanları vardı bazı doktorları çok iyi ama doktoru bulamıyoruz. Burçin salman özgü benim aklımda canım teşekkür ederim 🤌🏻

Cerentua memorial a gidiyorum doktorum Nesrin fener çok memnunum sıcak kanlı rahat bir doktor normal doğum taraftarı

Cerentua akay lokman hekim konul Mürsel tek geçerim. Çok kadın doğum Dr na gitim ben bu Dr gibi anaç sevecen Bi Dr görmedim çok sukur karsilasmisiz dediğim Bi dr

Sincan lokman hekime gidiyorum melike güler doktorum çok tatlı ilgili sevecen bi doktor hatta doğumuma az kaldı üzülüyorum bidaha görüşemeyeceğimiz için

Minikperi bilgim var ama tecrübe olarak ve enerji olarak uyabildigim doktorla devam etmek isterken hep asistan doktorlara denk geliyor olmam hoş olmuyor

Liyakusunannesi ayy Allah sağlıkla kucağınıza versin bebeğinizi aklımda kalsın Melike hoca teşekkür ederim ☺️