Ankara doktor tavsiyesiii
Cerentua anlamamak lazım neticede kolay doktor olunmuyor her gelene somurtup işlerini güzel yapmazlarsa anlayış göstermek zorunda değiliz 😀 sonuçta biz olmasak onlara da ihtiyaç olmaz ve bu kadar isteksiz olmaları normal değil bence memnun değilsen işinden yapma mesela hakkını veremeyeceksen 🤷🏻
Cerentua Bilkent şehir hastenesinde Necati hançerlioğulları hocayı tavsiye ediyorum. Ben de hamileliğimin başındayım. SAT’a göre 6+4üm kese boyutuna göre 5+3’müşüm. Hoca çok ilgili ve bilgili. Güzelce konuşuyor rahatlatıyor. Hafızası da çok iyi direkt geçen gün geldiğinde şöyleydi gel bakalım ne olmuş diyor. Takipli olmak da güvende hissettiriyor.
Şehir hastanesindeki başka iki hocaya, etimesgut a life hospitalda da bi hocaya daha görünmüştüm onlar da iyilerdi fakat Necati hocayı tanıdıktan sonra başka hocaya gitme ihtiyacı duymadım. Artık doktorum o ☺️
Liyakusunannesi 33 hafta siz 😀
ilkine-hamile teşekkür ederim bitanem 7. Hafta mi bekliyorum bende gidip bakmak için şuan bebek var mı yok mu bilmiyorum bile
Minimalite evet canım o doktor
Melissa_61 bende 35+6 canım bugün kontrolüm vardı 4 aralığa tarihimizi aldık
Hülya Kula’yı tavsiye ederim. 9.haftadayım ben de (2022’den beri de kadın Hastalıkları için gidiyorum kendisine) pozitif, rahatlatan bir hekim ve benim en hassas olduğum konu ise yasakçı, baskıcı hekimlerden olmaması. Psikolojiyi rahat tutmaya gayret ettiğini düşünüyorum. Yarın da gideceğim hatta düşünürsen gel😅
Liyakusunannesi Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bende 21inde gitcem kontrole bakalım ne söyler
Cerentua kalp atışını Melike hocada duymaya başladım biz direk doğum paketi aldık 14 bindi o zaman canım
Minimalite kendisi mi muane ediyor asistanları mı
tugce-uyarr bende ilk muayenemi Burçin hanıma oldum söylediklerine katılıyorum 👍 baya memnun kaldım ama aynı doktoru aynı randevuya bulmak çok zor
Cerentua bende öyle çok yeniyim daha bi fikir edinirsen burda bizimle de paylaşırsan memnun olurum 😊
Haticeeklc Canim şuan 11+5. Haftadayım Sincan lokman hekim Melike gulere doğum paketi aldım Melike hanımla bır uyuşmazlık yaşarsam başka bir doktoru seçme hakkimda varmış şuan için Melike hanım bilgilendiriyor detaylı bakıyor ultrasondan görüntü veriyorlar zaten yarın tekrardan gideceğim sıcak bilgilerle bilgilendirme yapayım size
Cerentua 2 kere Bilkent’e gittim şu an için bi sıkıntı görülmedi bende yaşamadım çok şükür ilerleyen zamanlarda ne olur bilmiyorum duruma göre bende özele gidebilirim o yüzden fikirlerini iletirsen çok sevinirim 😘
Cerentua canım bide doğum paketini ne kadara aldın
Haticeeklc özelde randevu bulmak daha kolay çok beklemiyorsun özel olarak ilgileniyorlar o yönleri iyi ultrason görüntüleri vs veriliyor yani bunlar geliyor şuan aklıma canim doğum paketini 22500 TL’ye aldık 2. Kontrolüm olacak zamanla guncellerim zaten