Gebeskaplumba merhaba rabbim bir avazda kurtarsın ❤️ evet bende de vardı o kesiden. acıyor sızlıyor ağrı yapıyor ama inanın bana geçmeyecek bir şey değil. kırkımın çıktığı gün son dikişimi düşürdüm. epizyo da 20 günlükken düştü yanlış hatırlamıyorsam. her lavaboya gittiğimde batikon sürdüm ve mutlaka ama mutlaka ılık suyla temizlenin. soğuk su çok şiddetli bir ağrı yapıyor. onun dışında parol kullandım sadece. pedinizi de sık sık değiştirmeyi unutmayın. çok oturmamaya çalışın bebeğinizi yatarak emzirin ben öyle yaptım. yemek yerken de masaya oturamadım yerde yedim dizlerimin üzerine oturarak. yani alt kısmınızın bir yerle temas etmemesi iyi olur üstüne oturduğumda çok acıyordu. ben iki haftalıkken iyileştim sanıp pantolon giymiştim sonra ağrısını bir gün boyunca çektim. siz salaş giyinin. şu anda da hiçbir problem yaşamıyorum eskisi gibiyim tuvalette de hiç sıkıntım yok. korkmayın lütfen iyileştiğinizde hatırlamayacaksınız bile. 2 ay 8 gün oldu doğum yapalı, her şeyi unuttum 😊 acımayacak değil elbette. ilk iki haftanız belki kötü geçecek hem dikişler hem bebek bakımı hem emzirmesi ve uyku uyuyamama. ama inanın geçiyor, şu an karşımda gülüyor bana 🥲 hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla kavuşun ❤️