edadm Melos066 ben de 20 yaşındayım 🥹 lütfen korkma yapabilirsin yapacaksın da biz kadınlarda bu güç var gerçekten. ben çok çok memnunum doktorlardan ebelerden hemşirelerden herkesten allah bin kere razı olsun hep dualarımda olacaklar. doğumda korkmamak çok önemli doğru ıkınmak çok önemli lütfen kendini şimdiden sakinleştir o anda da bilincin açık olsun doktorun ne söylerse onu yap eminim yapabileceğine ❤️
Melos066 edadm çok sevindim Allah’ım yardımcım olsun inşallah güzel olur ❤️ çok teşekkür ederim desteğin için yakinmisiz da ne güzel 🥰 Keçiören hangi semttesin acaba
edadm Melos066 rica ederim canım benim ne demek 🥹🫶🏻 bu dönemlerde hepimizin çok fazla desteğe ihtiyacı var yabancı bir el de olsa tutmaya ihtiyacı var yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ❤️ çubuktayım ben pek yakın sayılmam maalesef :(
edadm Melos066 tabii. aslıhan coşkun, berna seyhan, kürşad sayan, oya aldemir, kadriye erdoğan, ömer osman eroğlu. hangisi denk gelirse ona alıyordum randevumu. hepsi çok çok iyi doktorlar
edadm Melos066 benim eşim de buralı biraz mecburiyetten taşındık aslında 😊 kaç haftalıksın ne kadar kaldı doğumuna, senin sürecini de dinlemeyi çok isterim
Melos066 edadm Aslıhan coşkuna gittim Alper şayir gittim ama 27 sindeki randevuyu Aslıhan coşkuna almayı düşünüyorum daha ilgili geldi bana
Melos066 edadm 19 hafta 3 günlüğüz dhaa var doğuma cinsiyet kız tahmin edildi bu ayın 27 sinde detaylı ulturason var bakalım hayırlısıyla gidicez öyle sıradan gidiyor 😊 aslında tanışıp kaynaşmak isterim hem benden daha tecrübelisin birşey sormam gerekirse falan benim için de iyi olur ,tabi sende istersen
edadm Melos066 alper şayire gittiğimde bana asistan doktor denk gelmişti yorum yapamıyorum o yüzden canım. aslıhan coşkun gerçekten çok tatlı bi kadın. dikiş kontrolüme de ona gittim elinin hafif olduğunu düşünerek. iyi ki öyle yapmışım
Muberra_cay93 edadm aaayy teşekkür ederim valla ne kadr içten tavsiyeler bunlar, kesinlikle dikkate alacağım😇🥰🌺🖐️
Masalnesli edadm öncelikle geçmiş olsun sağlıklı sıhhatli büyütün yavrunuzu bende orada yaptım 3 ay oldu sezeryandi benimki bide
Masalnesli edadm evet sanki ozeldeymisim gbi oldu tek odadaydim ben hemşirelim doktorlarım çok ilgililerdi çok güzel bir ameliyat geçti benim korkularım vardı ikinci sezeryan oldugu için birde 6 sene girince araya korku sarmıştı beni ama korktgm gbi olmadı 🥰