Hbrkn
Bizimkide kız 🌸🥰
Hamilelikte Kilo Alımı
Nurbusra_
aynı hafta ve gündeyiz, doktorum bana ayda bir kilo almam gerektiğini söyledi. 52 kilo ile hamile kalmıştım şu an 57 kiloyum. bence sen de şu an normal gidiyorsun
23+1 haftalığız, 77 kg ile hamile kaldım ve şu an 79-80 kg çıkıyorum… doktor buna bile çok dedi benim için… 😒
- Düzenlendi
Nurbusra_ Aynen canm doktoruna söylersin fazla bi alım varsa diyet verir,amin hepimizin ki inşallah♥️
Mia0121 İlk çocuğuma 9 ay içinde toplam 15 kg almıştım. Bu ikincide de 7 aylığız 3 kg almısım. Kilona da bakıyorlar doktorlar, kilolu insanlar en fazla 8 kg almayı öneriyorlar; zayıflar ise 20 kg kadar normal görüyorlar. Bende kiloluyum o yüzden iyi gidiyorum ben 😅
gamzevearya ben boydan kaybediyorum 😀 bide tedavi süresince 5 6 kilo aldığım için stres yapıyorum hep 55 56 ile hamile kalsam çok iyi diyodum 63.5 la kalınca biraz üzüldüm ama yapıcak bişey yok maalesef
36+2 hafta 12 kilo 🤦😅
Melikekar123 bendee🧐🧐
Mia0121 ben 29 . Haftadayım 28 de kontrole gittim bebeğim 1460 gram dı ve ben 2. Buçuk kilo aldım sadece yani senin kilo alımının bebeğimle bi alakası yok bence doktorumada sordum öyle bişey yok dedi zaten hatta çok iyi gidiyorsun kilonu kontrolde tutarak demişti 😊
Mia0121 31 haftalıgım 11 kilo aldım bebeğimde 29haftada 1500 dü
Mia0121 28 haftalık 14 kilo
Mia0121 ben 65 ile başladım şuan 85im var 30. Haftamdayım siz bide beni düşünün toplam 20 kg aldım ki daha da alacam ne yapacam bilmiyorum
Mia0121 yapısal diye düşünüyorum özel olarak yememezlik yapmıyorsanız.kilo alımı yapısal. Annenin kilo alımı gibi bebeğin kilo alimida tamamen yapısal benm 23.hafta 650 gramdi 24 te.750 gramdi
23+5 teyim. 2-2,5 kg arası aldım. Kusma vs yaşamadım normal düzenimle gidiyorum. Doktor 6.aydan snra almaya başlarsın iyice şimdi almayı kafana takma normal demişti yinede bende almak istiyorum. En son 22. Haftada deyaylıda 440 gramdı bebişimm bana normal dedi ama az geldi açıkcası
MiaBaslck Kuzum önemli değil ne kadar kilo alırsan al ama dikkat et herşeyi ye şeker ekmek poğaça simit bunları yeme fast food falan. Doktorun zaten söyler. Fazla kilonun bebeğe faydası yok bize zararı var. Dikkat etmelisin çünkü 40 haftalık süreç