Semolinko ben medıcıne gidiyordum orda yoktu doktorum anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi bakırköy ultramed 1500 dü en son 22+3 te yaptırmıştım şuan 29+4 üm

Edos1212 ilk çocugum da pendik eğitim araştırmada yaptırmıştım gayet ilgiliydi yarım saat 45 dakika kadar incelemiştir hatta bebişin pozisyonu bazı açılarda uygun değil biraz merdiven ın çık tekrar bakalım demişti. 17 kasım da 22 haftalıkken tekrar ikinci bebişim için aynı hastaneye gidicem

Semolinko 21. Haftamda Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz :):)

Semolinko 22. Haftada yaptırdım ilk araştırma hastanesinde yaptırdım 5 dakika baktı içime sinmedi özel hastaneye gittim 2000₺ ödedim 20 25 dakika baktı.

AysegulAksu Evrem20 çok randevu acmiyolar sabah 9:54’te 182’yi arayarak alabildim bir ay boyunca ben de uğraştım 9:58’de bağlandım süre çok uzun diye kapatacağız dediler ben de telefonda iki dakka boyunca Oyaladım kadın doğum polikliniği muayene yeri antenetal poliKliniği’nden alıyorsunuz

Çam ve sakuraya giden varmı

Semolinko 20.haftada yaptırdım özel klinikte çok güzel geçti çok ilgiliydi doktor ama fotoğraf vermedi bu beni üzdü 850 tlydi uygun diye mi vermiyor fotoğraf anlamadım video çekmişti eşim ordan alıcaz artık 😏

[silindi] kuzum eşlerimizi yanimiza almiyorlar ben cok ısrar ettim yasak dediler renkli ultrason da vermedi sadece bakti göbderdi maddi durumun iyiyse 1 kere olan bisey zaten bu ozelde yaptir en azindan esin yaninda oluyor renkli ultrason veriyorlar

mrsmom_ renkli değil ultrason kağıdı da vermedi ama benim için sağlıklı olması önemliydi

Artemis01 kuzum iyi tabi ama esimi yanima almadi bide ben bebegimin resmini cok merak ediyordum vermiyorlar bakip gonderiyorlar maddi durumun iyiyse 1 kere olan bisey zaten bu ozele git derim ben boyle olacagini bilseydim ozele giderdim