Bende 21.haftadayım kilo sınırı varmış daha yaptırmadım ama araştırıyorum

Semolinko 23. Haftamda cumartesi baktırıcam bende özel hastane 2000 tl dediler 2’li ve 3’lü test baktırmadım merakla detaylıyı bekliyorum hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah🤲

Elif_Sibel hepsi oype yapıyor canım detaylida ekranda gördugu her şeyi zaten söylemek zorunda 🤗🤗

Detayli ultrason da nelere bakılıyor bebekte

Semolinko 25 ekimde devlette yaptıracağım 22 veya 23. Haftama denk geliyor tam

Semolinko 22+0 da yaptırmıştım, Özel Yalova Uzmanlar Hastanesinde yaptırdım 2000 tl ödemiştim Temmuz ayında

Semolinko 22+3deyim şimdi ultrasonda geldim 1500 liralik bi fiyatı vardı İstanbul Sultanbeylinde Ersoy Hastanesi’nde yaptırdım ben 🥰

Devlette detaylı ultrasona gidenler memnun mu ilgileniyorlar mı özeller çok pahalı malum bende devlette düşünüyorum

Semolinko ben Kayseri’de Erciyes hastnesi 1400 yaptırdım 22+4 Ken çok şükür sıkıntı çıkmadı

Semolinko ben medıcıne gidiyordum orda yoktu doktorum anlaşmalı olduğu yere yönlendirdi bakırköy ultramed 1500 dü en son 22+3 te yaptırmıştım şuan 29+4 üm

Edos1212 ilk çocugum da pendik eğitim araştırmada yaptırmıştım gayet ilgiliydi yarım saat 45 dakika kadar incelemiştir hatta bebişin pozisyonu bazı açılarda uygun değil biraz merdiven ın çık tekrar bakalım demişti. 17 kasım da 22 haftalıkken tekrar ikinci bebişim için aynı hastaneye gidicem

Semolinko 21. Haftamda Gaziosmanpaşa eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz :):)

Semolinko 22. Haftada yaptırdım ilk araştırma hastanesinde yaptırdım 5 dakika baktı içime sinmedi özel hastaneye gittim 2000₺ ödedim 20 25 dakika baktı.