yamanagihan bende 20+3 hastalıkken Bursa doruk Nilüfer’de yaptırdım prof doktora 3500 tl ödedim şuan 34. Haftamdayım

Ayssee__ ben uşak öztanda yaptırdım ama hiç memnun değilim doktor net cevap vermiyor hiç birşeye ağzından cımbızla aldık yüzü görünmedi diye 10 gün sonra bir daha gidicez

Xyy sendromuyla karşılaşan var mı?

Semolinko bende bugün burada buna değinecektim isyan eder oldum 2 hafta önce kadın doguma gittim devlete riskli gebeliğim erken doğum olabilir perinotoloji bölümüne yeşil alan açtılar ama yok yani randevu var ise bile detaylı ultrason yapılmamaktadır diye yazıyor ben şimdi nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum 21+6 oldum 24 e kadar yaptır gel dediler özeller de sordum en uygunu 2700 diyor 🥺😟

Semolinko 21+6 da yaptırdım zeki şahinoğluna yaptırdım Bağdat caddesinde özel polikliniği var 2.200 tlydi ağustosta

Anursnmz öztanda hem pahalıydı 2900 demişler hemde dediğiniz gibi ilgi yokmuş sanırım kendi doktorum uşak İsmail mutafoğlu özel kadın doğum kliniğine yönlendirmişti oraya gittik hem ilgiliydi hem de herşeyi bebeğin heryerini bölge bölge inceledi ve açıkladı aklımıza takılan birşey olmadı memnun kaldık yüzünü de gösterdi defalarca başta göstermemişti doktor görelim diye tekrar tekrar baktı gösterdi tek sorun renkli renksiz herhangi bir fotoğraf vermedi ama yine de elimizde var sonuna kadar video çekmişti eşim

Ayssee__ 2500 yaptırdık oranın hastasıyım ben normalde evet ilgisizmis pişman oldum görmedikçe bir sürü bahane buldu sağlıklı bir sorun varmı dediğimizde kimse kesin sağlıklıdir bebek diyemez dedi bâşka testlere yönlendirdi ama yaptırmayı düşünmüyorum o kadar sinir stres oldum ve canım yandı ki bugün bebeğin yüzünü görmedikçe 2 saate yakın karnıma bastirdi

Xyy sendromuyla karşılaşan var mı?

Semolinko Şu an 18. Haftam. Doktor 31 ekimde gel dedi. 20 haftalık mı oluyordu erken gibi geldi ama 1250 tl demişler.

ipekkus tüm organlarına bakıyorlar kalbinden parmaklarına kadar bütün organlarına bakılıyor herhangi bi sıkıntı var mı yok mu diye