mrsmom_ renkli değil ultrason kağıdı da vermedi ama benim için sağlıklı olması önemliydi

Artemis01 kuzum iyi tabi ama esimi yanima almadi bide ben bebegimin resmini cok merak ediyordum vermiyorlar bakip gonderiyorlar maddi durumun iyiyse 1 kere olan bisey zaten bu ozele git derim ben boyle olacagini bilseydim ozele giderdim

Sehermahsum7321 erken bence bugun 17 haftalik olduk uclu dortlu tarama yaptırdım 22 haftaya detaylı ultrason gun aldık özele gidiyorum. Univ tavsiye etmedi doktorum 1.500 tl medicana hastanesi normalde tamamlayici saglik sigortam var ama detayliyi hiç Bi sigorta karsilamiyomus

Merhaba. Bende önümüzdeki hafta 20 haftalık hamile olacağım. Salı günü 20+1 haftalık olacağım o zaman Fatih Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Sultangazi’deki Hastanesi’nde Prof. Dr. Ali Çetin’e randevu aldım.

yamanagihan valla bende şok oldum ankara da batikent te medical park ta yaptirdim 2780 e anlasmistik hastaneye gidince fiyatlar guncellendi dediler mecbur verdim devlette randevu bulamadim bude riskli hamilelik grciriyorum mecbur verdim

1. Haftada özel hastanede 1500 e yaptırdım 😊

bebegimhayalim Bn devlete gidiyorum ilk çocuğumu da devlette doğurdum bu sefer de devlete gidiyorum eğer bir sıkıntı çıkarsa özele randevu alırım detaylı ultrason için

Semolinko pazartesi günü 21+1 de yaptiricam bandırmada özelde sordum 1500 dediler ama erkan coşkuna gidicem ayni fiyatmiş zaten ama cok tavsiye ettiler uzun süre detaylı bakiyormuş çok ilgiliymiş fotoğraf video falan veriyormuş herseyi anlatıyormuş bakalim bende ilk defa gidicem inşallah memnun kalirim 🐣🥰

Ben 22 de yaptırdım gzuel inceledi her organı da rahat görülüyordu 1000 TL verdim Özel klinik

yamanagihan bende 20+3 hastalıkken Bursa doruk Nilüfer’de yaptırdım prof doktora 3500 tl ödedim şuan 34. Haftamdayım