Mervebektass vay ya ne kadar pahalı 2700
Detaylı Ultrason 🧐
Anursnmz öztanda hem pahalıydı 2900 demişler hemde dediğiniz gibi ilgi yokmuş sanırım kendi doktorum uşak İsmail mutafoğlu özel kadın doğum kliniğine yönlendirmişti oraya gittik hem ilgiliydi hem de herşeyi bebeğin heryerini bölge bölge inceledi ve açıkladı aklımıza takılan birşey olmadı memnun kaldık yüzünü de gösterdi defalarca başta göstermemişti doktor görelim diye tekrar tekrar baktı gösterdi tek sorun renkli renksiz herhangi bir fotoğraf vermedi ama yine de elimizde var sonuna kadar video çekmişti eşim
Sehermahsum7321 anladım canım özel şirketler zaten hepsi benimki anadolu
Guzelanne3435 çapa ama ben takipli olmadım için ücret ödedim
Ayssee__ 2500 yaptırdık oranın hastasıyım ben normalde evet ilgisizmis pişman oldum görmedikçe bir sürü bahane buldu sağlıklı bir sorun varmı dediğimizde kimse kesin sağlıklıdir bebek diyemez dedi bâşka testlere yönlendirdi ama yaptırmayı düşünmüyorum o kadar sinir stres oldum ve canım yandı ki bugün bebeğin yüzünü görmedikçe 2 saate yakın karnıma bastirdi
Xyy sendromuyla karşılaşan var mı?
Semolinko Şu an 18. Haftam. Doktor 31 ekimde gel dedi. 20 haftalık mı oluyordu erken gibi geldi ama 1250 tl demişler.
Sehermahsum7321 tekrar çağırılar ben 19+5 de gittim 22.hafta için tekrar randevu verdiler cam Sakura da
ipekkus tüm organlarına bakıyorlar kalbinden parmaklarına kadar bütün organlarına bakılıyor herhangi bi sıkıntı var mı yok mu diye
bdenerigokce 2li taramami ücretli
Arzuanne il nereesi
bimuallime neresi
Demmmmm cam sakuraya nasıl randevu aldınız normal kadın doğum poliklinik muayenesimi.aldiniz
Guzelanne3435 hayır ne 2 lisi, başlık detaylı ultrason🫣