bdenerigokce bendede aynı şekilde söyledi randevu alırken özellikle sormuştum gelin dendi acaba tekrar para almak mı niyetleri bilemedim
Detaylı Ultrason 🧐
bdenerigokce başlık oylede 2li soranda var. Ben 2li ücretsiz yaptim orda belki detaylı ücretlidir
Tubamrt evet CD veriyolar doktor gayet ilgiliydi baştan sağma yapmadı
Semolinko
Bursa Ultramedde yaptırdım. 22 haftalıkken. 1900 TLydi.
Dolunya Bende dün yaptırdım devlette ama 1 dakika bile sürmedi sizinde mi öyle oldu
Aslii35 doktorunuz kim acaba hangi hastanede yaptırdınız
2kuzu1annee kim acaba ben de bucada yaşıyorum bi buçuk ay sonra ben de gideceğim inşallah doktor araştırıyorum
Ervaa35 doktorunuz kim acaba ?
Eru doktorunuz kim acaba ? Doktorum bana bi kaç isim önerdi ama arayış içindeyim şu an
Demmmmm Bn Diyarbakır da yaşıyorum sanmıyorum çağırsalar
Mrvizmrli bende mi yapsam geç değil mi
Betulbaysal sabahattin altunyurt banada bir kac yer tavsiye edildi açıkçası cihaz aynı olduğu için hangi doktora gidersen git ne var ne yok görünücek en uygun fiyatlı olanı burasıydı ve memnunda kaldım yeri alsancakta cami durağının karşında
Betulbaysal normal kendi doktorumda egepol bülent bey
Eru teşekkürler
Betulbaysal bende bucada yaşıyorum canım☺️ Kendi doktorum minegül eben bayraklıda muayenesi ama bizi alsancaktaki doktora yönlendirdi detaylı için PR DR Sebahattin Altınyurt
Guzelanne3435 ben 2 liyi orda yaptırmadım bilmiyorum
Deryalina- sanırım öyle ama olsun içim rahat etti, günahları boyunlarına😂 hakkımı helal etmiyorum para için ise