Hlimee Bende Aslanım bebişimde Aslan olur inşallah önümüzdeki ay gebe kalabilirim inşallah
Aslan burcu Kasım Ayı Gebelik Düşünenler 🤭🦁
GirlOnline oğlum 5 yaşında 6 ağustos doğumlu son adet tarihim 1 kasımdı inanılmaz yoran bir çocuk inatçı çok hareketli bende aslan burcuyum doğum günümde doğurdum 😂 ama kadın erkek burçlarda fark ediyor bence çokta heves etmeyin derim 😅
GirlOnline ben de Aslan burcu olsun çok istemiştim 😀 ama maalesef Kasım ayında hamile kalamadım geçen sene Şubat ta nasip oldu Terazi burcuna kaldık 🤣
GirlOnline Kasımda hamile kaldım kızım 20 ağustos doğumlu ve biraz inatçılık sinirlilik var yapmadan önce bir düşün derim 🤣
Zumzugukodummuzzingillatirim Kızımın ve benim aslan burcu olmamız şoku 😂🧿
Yenibirannee 2 gün varmış kızımda 20 ağustos 😂
sacmalamakizim ya pişmanlık derken o şaka aslında. Yengeç olmasından iyi. Ama ben Oğlak yükselen koç olunca o aslan yükselen koç olunca olan kocama oluyor ona acıyorum. İki inatçı arasında kalıyor. Kızına kıyamıyor ama bende netim hayırsa hayır biliyor. Öyle mazlum mazlum bakıyor bize…
GirlOnline aslan burcu olan kızım emziği bile ters tutuyor biberonu hiç tutmuyor emziği de canı isterse tutuyor koç burcu olan kızım ise anlatmiycgm 😂😂😂 Allah bana sabır versin 😂😂
Benim kardeşlerim aslan ikizler hemşerim şimdi büyüdüler tabi gençler ama çok inatlarda aşırı zor tiplerdi. Ama benim çocuğum olsunda hangi burç olursa olsun
znkara Yaaaa Aslan burcu Erkek anneleri hep bu konuda muzdarip 😂😂
Avril Yaaa ayy inşallah ben olurum yag 😂🤲🏻
sacmalamakizim 😂😂Olsun bende aynıyım birbirimizi.dengeleriz bide benim bebekligim çok akıllı geçmiş o değişiyor galiba herkesde
Masalnesli Hahahahah İkiside inatçı burç
benibenibihterini Tabikide en Önemlisi o Biz işin dalgasındayız sağlıklı olsunlar yeter 😍🤲🏻
GirlOnline şimdi kızıma hamileyim oğlak olacak burç olarak değilde hamileliğin son ayları yaza denk gelince sıkıntı oluyor onuda söylemeden edemiycem 😂
GirlOnline Aynen değişiyor kızımla aynı burçuz bende akıllıymışım ama kızım pek öyle değil 😂
znkara Evet öyle fakat kasımda hamile kalsam zaten haziran temmuz okdr çok sıcak olmuyo Ağustos da idare etcez bi kaç gün bebeğin yazın doğması daha çok hoşuma gidiyor kışın doğsa muhtemelen hasta olucak die ayrı bi panik olur bende. yeni doğduğu için bide tecrübesiz olucam benim yaz olması o yönden iyi olabilir
GirlOnline Her şey gönlünüzce olsun. 😊