sacmalamakizim ya pişmanlık derken o şaka aslında. Yengeç olmasından iyi. Ama ben Oğlak yükselen koç olunca o aslan yükselen koç olunca olan kocama oluyor ona acıyorum. İki inatçı arasında kalıyor. Kızına kıyamıyor ama bende netim hayırsa hayır biliyor. Öyle mazlum mazlum bakıyor bize…

mombabe ayy ikizlerden kurtuldum sanıyordum 😂😂😂 Neyse hele tutsun da şimdilik önemli değil burcu

GirlOnline aslan burcu olan kızım emziği bile ters tutuyor biberonu hiç tutmuyor emziği de canı isterse tutuyor koç burcu olan kızım ise anlatmiycgm 😂😂😂 Allah bana sabır versin 😂😂

Benim kardeşlerim aslan ikizler hemşerim şimdi büyüdüler tabi gençler ama çok inatlarda aşırı zor tiplerdi. Ama benim çocuğum olsunda hangi burç olursa olsun

GirlOnline şimdi kızıma hamileyim oğlak olacak burç olarak değilde hamileliğin son ayları yaza denk gelince sıkıntı oluyor onuda söylemeden edemiycem 😂

znkara Evet öyle fakat kasımda hamile kalsam zaten haziran temmuz okdr çok sıcak olmuyo Ağustos da idare etcez bi kaç gün bebeğin yazın doğması daha çok hoşuma gidiyor kışın doğsa muhtemelen hasta olucak die ayrı bi panik olur bende. yeni doğduğu için bide tecrübesiz olucam benim yaz olması o yönden iyi olabilir

GirlOnline Kasım’da hamile kaldım ben Kasım 11iydi sanırım hamile kaldığımı öğrendim. Normalde kızımın tahmini doğum tarihi 23temmuzdu eğer 22sinden erken doğsa aslan burcu olmucak biliyosun zaten. Yani tam Kasım’da hamile kalsanzzda bebek 38 haftada doğsa başka burç oluyor😂 benim çocuğummmm 41.haftada doğdu tam aslan olduuu🤩🤩🤎🤎🦁🦁