GirlOnline ayyyyy evet evet cok uyuşuklar ya, 🤦kardeşim kuzenlerim yay. Laf anlatırken bile eeeee eeee hadi biraz seri anlat diyorum. Afakanlar basıyor beni 🤣🤣🤣🤦
Aslan burcu Kasım Ayı Gebelik Düşünenler 🤭🦁
GirlOnline Kesinlikle öyle de mesela bu dogru bak burda yazıyor yada ben burda okudum VS dese ok. Altı boş. 😄
Uyusukluga zaten tahammülüm yok. Yay burcları uyuşuk 2 kuzenim ve kız kardeşim. 🤦Laf anlatırlarken bile bana afakanlar basıyor eeee eeeee diye diye 🤣🤦 ayyyy keisn kzıımda öyle olacak tam delirmelik 🤣
GirlOnline eşimle ben burç yükselen aslanız beybim de aslan olsun istiyorum öyle bi delilik 😁 bu ay daha belli değil olursa yengeç yüksek ihtimal (yalan yok pek de istemiyorum) ama hamile kalırsam yine de çok mutlu olurum nasip biraz bu işler burcunu ayarlarsın yükseleni tutmaz vs 🤭
GirlOnline Son adet tarihim 7 Kasım idi kızım 23 temmuzda doğdu Aslan burcu kendim de aslan burcuyum planlanmış değildi.😊
GirlOnline Amin amin
Kukulikukuli12 Hahajah Ama çocuğa ilk neyi görerek büyürse kişiliğine o şekilde yerleşiyor mesela Benim kuzenim küçükken acayip uyuşukdu teyzem evde sürekli temizlik yapıyordu kızı da artık alışmış elinde ıslak mendili alıp yerleri filan siliyordu yardm ediyordu. çocuğun elinden sürekli bir şeyleri almamak gerekiyor ver eline bezi istediği yeri silsin camı silsin kötü mü oluyor takma inan büyüdüklerinde çok temiz insanlar oluyor bide o uyuşukluk gidiyor
Basakug Bende korkuyordum Allahtan hasta oldum bitti şimdi kasım ayında gebe kalmayı planlıyorum sırf aslan burcu olsun diye 🤣🤣Ama en önemlisi sağlık tabikide belki 1 ay erken doğum yapcaz yengeç olcak veya doğum uzayacak 1 gün arayla başak olcak bu hiç belli olmaz Aslan olmasada tabiki çok sevinir insan bebeği olduğu için Fakat Aslan burcunda da bi asillik var olursa mükemmel olur yani diye düşünüyorum 🤭🦁😍🌼
superstar_00 Yaaa çok güzellll İnşAllah rabbim bizlerede nasip eder Zaten 21 yaşındayım büyük ihtimalle hemen olursa büyürse arkadaş gibi takılırız😀🤲🏻
GirlOnline başak ve kova dışında her burca okey’dim ben . ☺️ kızım boğa , boğa candır sanırım. 😂 şimdi oğlum olacak , normal doğum olsaydı akrep olacaktı ama zorunlu sezaryen işe 19 Ekim de alınacak yani bir terazi erkek bebeğim olacak . Var mı aramızda bu konuda tecrübeli anneler ☺️ bu arada ben akrebin, eşim akrep bebeğin de akrep olmasını isterdim ama şans işte 😂
GirlOnline olurda tutarsa Allah yardımcınız olsun 😅
GirlOnline 13 Kasım’da kaldım 11 ağustosta dünya ya geldi 38+5 de sezeryanla alındı kızım aslan burcu 6 yaşındaki kızımda koç burcu 😂😂
GirlOnline Ben aslan burcuyum. 3 buçuk yaşında kızım var Aslan burcu 🥰 tam bir anasının kızı. Her ne kadar görüntüde babasına ve halalarına benziyor olsada burç özelliklerini ikimizde çok iyi taşıyoruz.. ama ne zaman hamilelik oldu onu bilmiyorum.🙄 ortama girdiğinde kendinden söz ettirir. Ve girdği arkadaş ortamında oyunu o kurup o bozar 😂 herkesi yönetir. Aşırı sevgi isteyor sürekli sevgi sözleri övgüler duymak istyor. 😂 ve çokta uysal maşallah 🥰
Denizinci Ayy benimde Eşim terazi Sana bir şey diyimmi şükretceksin Terazi olduğu için Burçlarda en uysal Şen şakrak Ve herşeyde dengeli bir burcu Terazi de gördüm ben hep sağlıcakla gelsin Yavrucak 😍
Masalnesli Aslan ve Koç burcu çok iyi Anlaşır biraz ikiside inat olabilir ama sevgileri çok büyük olacaktır eminim 😍
ipekcim Ayyyy Sanki beni Tarif ettiniz Bende yönetmeyi çok severim yönetilmeyi çok sevmesemde bazen izin verebilirim Ve acayip ilgi bağımlısıyım biri beni sevince sevgi yumağı oluyorum ve bazıları da diyorki sevgi eksikliginden şimdi sevgini tamamlıyosun Alakası bile yok Eşime aileme olsun hele babama acayip yılışık bi insanım her gidrdigim ortamda da belli oluyorum kendimi övmüş gibi olmayımda😂😂
GirlOnline Kızım öyle zaten. Islak mendil bulsun içinden alıp duvarlara kadar siliyor. 😄 Sil annecim aferim bende şu işi yapayım diyorum kalkıp başka bişey yapıyorum. Hiç kısıtlamam o tür konularda. İnşallah öyle olurlar pratik eli cabuk 😄
Kukulikukuli12 Yaaah yerim onu Kesinlikle Yetiştirmeyle Alakalı bence kişilik oluşuyor
Zumzugukodummuzzingillatirim
Evet aslanlar aşırı inat, kıskanç, pohpohlanmaya sürekli ihtiyaçları var. Kardeşim bizi çok yormuştu şimdi kendi kendini törpüledi
GirlOnline amin sağolun 🤲 inşallah dediğiniz gibi olur 🫶🫶