Kızlar Bebeği Aslan burcu olsun diye Kasım ayında Hamile kalmak isteyen var mı Yada Bebeği Aslan burcu olup Hangi ayda ve günde Hamile kaldığını bilen var mı Bende Kasım ayı gebelik düşünüyorum bu süreçte hep Beraber olalım
Aslan burcu Kasım Ayı Gebelik Düşünenler 🤭🦁
GirlOnline aslan bebesi pişmanlık, yorgunluk, huni demektir - Bir dost…
Zumzugukodummuzzingillatirim Ayy nedeeenn Bende bir zamanlar Aslan bebesiymişim Ama Çok akıllıymışım 😂
GirlOnline kasimda hamile kalmistim sat kasimdi. 18 agostos ta dogum yapmistim 2 yasinda simdi kizim tam bir aslan burcu hahaha 😆😆😆
Yenibirannee Yaa Çok Güzel Maşallah Aslan Burcu Önceliklidir Ya Daima Göz Alıcı oluyorlar Ve ortama girdiklerinde kendini Belli ediyorlar Bütün gözler üstünde oluyor filan 😂😂 (Aslan burcu olduğmu belli ettim biraz Soryy Hahshajaj)
GirlOnline ben Oğlak yükselen koçum, ne kadar inadım anlatmaya hiç gerek yok bence. Kızım yengeç olacaktı , 2 ekim de hamileyim beta hCG 2.0dı ama enfeksiyon da vardı farkedemedik bu yüzden. 1 ay sonra farkettik… Normal doğumu 17 Temmuz civarıydı kendisinin. Duygusal olmasın istemem diye çok istedim aslan olsun. Aslan yükselen akrep oldu. Şimdi bana çekmiş. Ben anlamadım bu ne inat. Ben anlamadım bu ne zeka. Benle yarışıyor. Ve istediği zaman (yani işine geldiğinde sadece) çok güzel anlıyor bizi sözümüzü dinliyor. Ama işine gelmiyorsa vay halimize. Evde neyi nereye kaldıracağımı şaşırdım ama kızım hala bir şey buluyor. Şimdide buzdolabı kapağında kilit varken kilidi kırarak açmayı öğrenmiş. Buzdolabını açıyor bakıyor ki kilit var. Kırılana kadar asılıyor. Şükür buzdolabı sabitte üstüne düşmüyor ne diyeyim… Oğlan çocuğu olan arkadaşlarım şükür namazı kılıyor kızımı görünce. Diyeceklerim bu kadar…
Zumzugukodummuzzingillatirim Dediğiniz gibi Aslanlarda İnat var gerçekten Fakat şöyle yönü oluyor kendimden biliyorum Kafasına bir şey koyunca Gerçekten onu sonuna kadar sonucu ne olursa olsun yapıyoruz pes etmiyoruz küçükken evet bu zor olabilir Fakat Büyüdüğünde çok gurur duyacağınıza eminim çok cesur Ve zorluklara karşı özgüveni tavan ve Pes etmeden gayret var bu inatlıgın altında. Merk etmeyin büyüdükçe uysallaşıcak 😍
GirlOnline ya bunun yükseleni var alçalanı var çin yılı var osu var busu var en önemlisi de genetiği var 😂 yani çok istediğiniz bir şey imtihanınız olabilir. Belki Başak burcu olması sizin için hayırlıdır bilemezsiniz. 😅
Minikperi Kız Benim Yükselenim Başak Titizlik Hastası olcam yakında Almayım ben 😂
GirlOnline ya benim en yakın arkadaşım Başak burcu ama gayet pistir kendisi hiç temizlik düzen falan sevmez. Herkes aynı değil 😂
Minikperi Bak Sen bile Bu uygulamaya 18 Ağustos da katılmışın Ağustos ayı Sanki benim ayım gibi😂
Minikperi Senin Arkadaş da sıkıntı var ozaman bacım belkide yükselenini çok taşıyordur ben nerde başak burcu görsem tanırım 😂😂
- Düzenlendi
GirlOnline hahahah benim babam Aslan burcu ama ben hiç anlaşamam mesela aslan burçlarıyla. Bildiğim kadarıyla başaklar da aslanlarla anlaşamaz ben boğa burcuyum. Sen en iyisi anlaşabileceğin toprak grubu bir burca denk getir 😅
Minikperi Sen boğayla Aslanın uyumunu bilmiyormusun efsane Anlaşırlar terazi,yay , yengeç genellikle iyi anlaşırız 😂
- Düzenlendi
GirlOnline yengeçlerle hiç anlaşamam ne kadar yengeç tanıdıysam ters tarafları pis oluyor ve intikam peşinde dolanıyolar çok tehlikeli. Yaylar çok hareketli ben durağan bir hayat seviyorum. Terazi iyidir saftır severim. Ama aslanlar çok kasıntı geliyorlar bana yani sürekli ben ben ben yürüyen ego diyorum onlara 😂
Minikperi Benim 2 Erkek kardeşimde Başak burcu Çok titizler Bide kıyafeti olsun kendine ait bir şeyi olsun bırak zarar gelmesini pislenmesine dahi tahammülleri yok 😂😂
GirlOnline bak benim babam ilahiyatçı doçent bir üniversitede sorsan kibir çok kötü bi şey asla kendisini yüksekte görmez faln. Televizyona da çıkıyor şimdi isim vermicem ramazan programlarına falan çok mütevazi dersin amaaaa işte aslan burcu sürekli pohpohla onu mutluluktan dört köşe oluyor 😂 öyleler yani hiç şaşmaz ve burnu havadadır bunu işte aile içindekiler bilir ancak 😂😂😂
Minikperi Bak Egom yok diyemem ama Kendime karşı var yani karşımdaki insana kibirli ve Küçümseyen bi Tavır asla sergilemem Ve sergileyenj de hiç sevmem Genellikle hep şu düşüncedeyim ben, Bi kadın güzel alımlı bakımlı olması gerekiyor Zaten öyle olunca bi ortama girince direk göze çarpıyor kendini gösterme çabalarına girmiyor Anlayacağın Bu Aslan burcunda biraz fazla baskın bide övgü almayı çok ama çok severiz yani Şimdi övülmüycek bı yanımızda yok diyormuşum hahhahaha😂