nurcakar03 amin canım inşallah🙏🏽 Rabbim gönlüne göre güzel temiz bir doğum nasip etsin inşallah ❤️

Yasemen790 teşekkür ederiz 😍 inşallah canım benim gönlündekinden daha güzel olsun❤️

Beggg Maşallah 🧿 sağlıkla büyütün bebeğinizi. 😊 Benim sormak istediğim herhangi bir spor yaptım ya da her gün şu kadar yürüdüm diyebilir misiniz? Öneriniz var mı?

mhmtsmy valla doğumdan sancidan korkmuyorum ama kusmaktan korkuyorum bulantılarım da geçmedi daha devam ediyo inşallah bulantı kusma yaşamadan dogururuz sagliklica kolayca 😄

Beggg rqbim size bagislasin kız mi erkek mi genelde erkekler sancisiz doğuş doye duydum

Beggg rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🌸 çok güzel doğum hikayeniz var . Benimde sizinki gibi bir doğum hikayem olur inşallah. Aşırı korku var hep olumsuz yönde düşünüp aşırı takıp psikolojimi bozdum umarım böyle benimde güzel geçer sizinki gibi . İlk gebelik bide ondan çok korkuyorum 😭

Beggg ay şu yazdıgınıza kahkaha attım 😂😂😂 bende hamileyim inşallah benimde sizin gibi kolay sağlıklı bir doğumum olur ve tüm hamişlerin 🙏🏻 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 ❤️

Beggg amin inşallah bizde böyle bir avazda doğururuz 🥹🥹🎉ay çok güzel bi doğumun olmuş maşallah dua et banada aşkım ismim zeynep🥹🥹🩷🩷🎉☺️

Beggg gerçi benim ilk doğumumda çok güzel oldu aynı senin gibi 7 cm açılmayla hastaneye gittim gece 3 de başlayan regl ağrısı gibi sancı çektim evde turladım sıcak duş vb derken doktoruma aradım 5.30 gıbı felan 6 gibi hastaneydık 7.45 de bebegım dunyaya geldı bende sok olmustum 7 cm acılmam olunca sacları gozukuyordu gıttıgımde 40 haftalıkke. Dogumum oldu ozamana kadar hıc acılmam yoktu umarım ıkıncı bebegımde boyle olur tek korkum ılkınde cektıgım sancılar aklıma gelıyor bıraz korkuyorum ılkınde ne yasaycagımızı bılmıyorz cunku ıkıncısınde bılerek gıdıyorz ya😂😂

Beggg masallah CNm allah bagislasin suni sanci verildimi