Mervece_16 hayırlı zamanda güzelliklerle gelsin canım💞
Pozitifin Pozitifiii Normal Doğum Hikayem👼🏻🧸🤍
gudmorningbeya evet çok güzel gerçekten özellikle doğduğu an o hafifleme hissi❤️
nurcakar03 amin canım inşallah🙏🏽 Rabbim gönlüne göre güzel temiz bir doğum nasip etsin inşallah ❤️
Mavi_rella inşallah canım❤️ Darısı başına inşallah 🙏🏽
Yasemen790 teşekkür ederiz 😍 inşallah canım benim gönlündekinden daha güzel olsun❤️
Beggg oh maşallah 😍
Mavij zaten canım misal 3500 dediyse 3200 fln doğuyolar dert etme
avakadominigi öyle mi diyorsunuz hadi hayırlısı 😃
Beggg rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🌸 çok güzel doğum hikayeniz var . Benimde sizinki gibi bir doğum hikayem olur inşallah. Aşırı korku var hep olumsuz yönde düşünüp aşırı takıp psikolojimi bozdum umarım böyle benimde güzel geçer sizinki gibi . İlk gebelik bide ondan çok korkuyorum 😭
Beggg amin inşallah bizde böyle bir avazda doğururuz 🥹🥹🎉ay çok güzel bi doğumun olmuş maşallah dua et banada aşkım ismim zeynep🥹🥹🩷🩷🎉☺️
Beggg gerçi benim ilk doğumumda çok güzel oldu aynı senin gibi 7 cm açılmayla hastaneye gittim gece 3 de başlayan regl ağrısı gibi sancı çektim evde turladım sıcak duş vb derken doktoruma aradım 5.30 gıbı felan 6 gibi hastaneydık 7.45 de bebegım dunyaya geldı bende sok olmustum 7 cm acılmam olunca sacları gozukuyordu gıttıgımde 40 haftalıkke. Dogumum oldu ozamana kadar hıc acılmam yoktu umarım ıkıncı bebegımde boyle olur tek korkum ılkınde cektıgım sancılar aklıma gelıyor bıraz korkuyorum ılkınde ne yasaycagımızı bılmıyorz cunku ıkıncısınde bılerek gıdıyorz ya😂😂