Damla bu tartışmayı sabitledi.

Yaaa maşallahh maşallah tam hayalimdeki doğum hikayesi inşallah benimki de öyle olur🥰

Beggg o kadar güzel anlatmışsınız ki içim rahatladı bende 21. Haftadayım. Hayırla büyütün inşallah 🥰

Beggg maşAllah sağlıklı ve hayırlı evlat olsun bizlerede kısmet olsun inşAllah böyle doğum bizimkide aralıkta gelecek inşAllah 🙏

Beggg Allah bağışlasın benim ilk doğum hikayem gibi normal doğum çok keyifli bir süreç her kadın yaşamalı şartlar müsait oldukça 😇

Beggg ne güzel ya😍İnşAllah bütün hamileler böyle rahat doğum yaşarlar Ben ilkimde çok zor doğurdum şu an ikinciye hamileyim .Bu büyük tuvalet isteme bendede olmuştu ilk hamileligimde ıkındıkcada tutamıyodum kendimi çok utanmıştım ama sonra bunun normal olduğunu anladım doğum hikayelerini okuyup

Beggg Cok güzel dogum olmus MaşAllah. Ben de böyle dogursaydim ya İnşeAllah Amin Hayırlısı 💚 peki karindan basma olayi nasil ? O da aciyor mu ?

Beggg gözünüz aydın öncelikle 🙂 kesi ve dikiş yapılırken acı oldu mu

Cerens12_ hayır😅 doktora sordum dikiş yapılırken hissedecek miyim diye keserken hissettin mi dedi hissetmedim ikisini de🤩

ElayAysen inşallah doğurursun canım🤍 şöyle ki o an zaten sancın varsa bastırdığında bir iki kat daha artıyor ama işi kolaylaştıran bir eylem olduğunu düşünüyorum

Asel_27 inşallah🙏🏽 Gönlümden geçtiği gibi oldu çok şükür darısı doğuracak her annenin başına inşallah 🤍
                    ben o an affedersin kıçımdan doğurcam sandım öyle bir baskı hatta bir an düşündüm doktorun yüzüne sıçıcam galiba😅 o an ıkınasım gelmedi ama bir an önce o baskıdan kurtulmak istediğim için mecbur ıkındım ve 20 dakikada doğdu çok şükür ❤️

nurcakar03 amin canım inşallah🙏🏽 Rabbim gönlüne göre güzel temiz bir doğum nasip etsin inşallah ❤️

Yasemen790 teşekkür ederiz 😍 inşallah canım benim gönlündekinden daha güzel olsun❤️