Beggg hamilelikte doğumun kolay olması için haraket falan yaptın mı canım benımde ilk gebeliğim umarım böyle güzel olur çok korkuyorum doğumdan 15 haftalığız tam ☺️ rabbim yolunu bahtını açık etsin acısını göstermesin yavrunuzun saglıkla büyütün inşallah

merlynn teşekkürler canım🤩 hayır açıkçası yapmadım bir kaç kere yaptım devamı gelmedi😅 ama evde çok aktif ve hareketliyim genel olarak da öyleyim her gün temizlik düzen derken yeterince hareket ediyorum evde dubleks sürekli merdiven in çık derken herhalde iyi geldi😅

Sewey amin inşallah 🙏🏽 Erkek ama böyle şeylere inanmıyorum pek

arslan_bebek açıkçası bir şey yapmadım gittiğimde 3 cmdi,çok az pilates topunda daire çizdim bir de koridorda yürüdüm azıcık ama açılmam hızlı ilerledi o yüzden fırsatım olmadı fazlasını yapmaya😅 6 cm iken hemşire yürümeye vs devam et dedi 5-10 dakika içinde açılmam 9u buldu

ElayAysen bastırdıklarında sancın artıyor ama doğumu kolaylaştıran bir eylem diyorum neyini anlamadın😅

1yldzsema-1 inşallah canım💞 olumsuz düşünme hatta anı yaşa bence ben öyle yaptım doğum yaklaştığında bile nasıl olacak ne yapıcam diye düşünmedim akışına bıraktım ve güzel düşündüm her zaman ve sonuç her şey istediğim gibi ilerledi şükür👼🏻

zeynep9898 inşallah canım benim💞 gönlündekinden daha güzel hayırlı kolay bir doğumun olur inşallah 🤍

dodu0207 hahah sonrasında aklıma gelince ben de güldüm😅 inşallah canımm hayırlısıyla kavuşun🤍

Beggg 😭amin amin amin inşallah bebegım benim🥹🥹🌸🌸🌸

_Hulya7106 yaptım ama devamı gelmedi iki üç gün anca😅 evde çok aktifim ama genel olarak sürekli temizlik yaparım hareket halindeyim hala daha öyle bunun etkisi olduğunu düşünüyorum hamileyim diyip tembelliğe vurmadım yani😅 bir de ev dubleks merdiven inip çıkmakta etkili olmuş olabilir

Beggg ay çok tebrik ederim Allah uzun ömürler versin 🥲

Beggg maşallah canım darısı bana olsun 🤲🏻 bende sıkıntılı dönemden geçiyorum ama yinede dua ediyorum ve pozitif olmaya çalışıyorum. Benim hem sağ böbreğimde büyüme var hemde yüksek tansiyon olarak preeklampsi tanısı söylendi sürekli tansiyon ölçümü yapıyorum 🤲🏻 lütfen banadda dua edersen çok sevinirim bende normal doğum istiyorum benimde ilk gebeliğim ve benim bebeğim tüp bebek tedavisi ile oldu çok zorlu süreç çektim 😔🤲🏻 yinede çok sükür ama bir korkum var diyorlar normal doğumda anne rahim kasılamamasından ani ölüm olabiliyormuş bundan korktum birz. Ama sezaryan da istemiyorum. Şuan 34+1 haftalık oldum benimde bebeğim 💕🎀 kız sizlerden çoköa dua istiyorum ismim merve dua edersen çok mutlu olurum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 yarın kontrol günüm doktprum bu böbrek büyümesi dahada artarsa strent yada tüp takacaklarını söyledi bakalım inşAllah kötü birşey yoktur mevlam neylerse güzel eyler 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Normal mi sezaryen mi

Normal
              Sezaryan

Beggg

Epidural olmadın sanırım doğal normal doğum değil mi?