Beggg ay şu yazdıgınıza kahkaha attım 😂😂😂 bende hamileyim inşallah benimde sizin gibi kolay sağlıklı bir doğumum olur ve tüm hamişlerin 🙏🏻 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 ❤️

Beggg amin inşallah bizde böyle bir avazda doğururuz 🥹🥹🎉ay çok güzel bi doğumun olmuş maşallah dua et banada aşkım ismim zeynep🥹🥹🩷🩷🎉☺️

Beggg gerçi benim ilk doğumumda çok güzel oldu aynı senin gibi 7 cm açılmayla hastaneye gittim gece 3 de başlayan regl ağrısı gibi sancı çektim evde turladım sıcak duş vb derken doktoruma aradım 5.30 gıbı felan 6 gibi hastaneydık 7.45 de bebegım dunyaya geldı bende sok olmustum 7 cm acılmam olunca sacları gozukuyordu gıttıgımde 40 haftalıkke. Dogumum oldu ozamana kadar hıc acılmam yoktu umarım ıkıncı bebegımde boyle olur tek korkum ılkınde cektıgım sancılar aklıma gelıyor bıraz korkuyorum ılkınde ne yasaycagımızı bılmıyorz cunku ıkıncısınde bılerek gıdıyorz ya😂😂

Beggg masallah CNm allah bagislasin suni sanci verildimi

Beggg Oyy Rabb’im Analı babalı büyütsün inşAllah ♥️ Böyle güzel doğum banada nasip olur inşAllah son 8 gün normal olsun diye bekliyoruz öyle de olur inşAllah 🤲♥️

Beggg nasil yani ? Bastirinca artiyor ne yapinca kolaylasiyor ? 😂 cumleni anlayamadim

Beggg hamilelikte doğumun kolay olması için haraket falan yaptın mı canım benımde ilk gebeliğim umarım böyle güzel olur çok korkuyorum doğumdan 15 haftalığız tam ☺️ rabbim yolunu bahtını açık etsin acısını göstermesin yavrunuzun saglıkla büyütün inşallah

merlynn teşekkürler canım🤩 hayır açıkçası yapmadım bir kaç kere yaptım devamı gelmedi😅 ama evde çok aktif ve hareketliyim genel olarak da öyleyim her gün temizlik düzen derken yeterince hareket ediyorum evde dubleks sürekli merdiven in çık derken herhalde iyi geldi😅

Sewey amin inşallah 🙏🏽 Erkek ama böyle şeylere inanmıyorum pek

arslan_bebek açıkçası bir şey yapmadım gittiğimde 3 cmdi,çok az pilates topunda daire çizdim bir de koridorda yürüdüm azıcık ama açılmam hızlı ilerledi o yüzden fırsatım olmadı fazlasını yapmaya😅 6 cm iken hemşire yürümeye vs devam et dedi 5-10 dakika içinde açılmam 9u buldu

ElayAysen bastırdıklarında sancın artıyor ama doğumu kolaylaştıran bir eylem diyorum neyini anlamadın😅

1yldzsema-1 inşallah canım💞 olumsuz düşünme hatta anı yaşa bence ben öyle yaptım doğum yaklaştığında bile nasıl olacak ne yapıcam diye düşünmedim akışına bıraktım ve güzel düşündüm her zaman ve sonuç her şey istediğim gibi ilerledi şükür👼🏻

zeynep9898 inşallah canım benim💞 gönlündekinden daha güzel hayırlı kolay bir doğumun olur inşallah 🤍

dodu0207 hahah sonrasında aklıma gelince ben de güldüm😅 inşallah canımm hayırlısıyla kavuşun🤍