Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa benim yatak odam kucuk anne yani yatagimin yanina sigmicakti bide yaz bebegi olcak yemek falan yaparken mutfaga gotururum salona gotururum diye dusunuyorum besigimizde cok guzel hafif sadece 5 kilo rahatca tasiyabilirim cibinlikli falan ☺️ Zaten 6 ay kullanilcak sonra odasinda yatircam yani bence kullanisli ben fiyat olarakta baya uyguna aldim o yuzden isime geldi
aaasenaaa Hayır. İlk çocuğumda da anasınıfına giderken yaptık. Şimdi 2. Geliyor. Max. Abisinin odasını kullanır. Çünkü doğduğunda yeri benim yanım ❤️ Odamızda beşiğinde yatacak inşallah 🙏
KirazKahveBlog ne kadar tuttu toplam oda takımk çilekten?
aaasenaaa bn yaptim :)
Kuslokumu sadece beşiğimizi çilekten aldık 850 tlydi. Kendi odamıza koyucaz beşiği. Bebek odası takımımızı montessori yaptırdık 8000 tuttu
Halısını nerden aldınız peki benim sadece Halı ve perde kaldı
aaasenaaa ben oda yaptım iyi ki yapmışım bebişin her şeyi orada. Yatak odasına da park yatak aldım ilk8-9 ay yanımda yatırırım diye düşündüm. Odasındaki beşiği de büyüyen almadım sevmiyorum diye ama büyük bi bebek karyolası aldım 70 e 140 5 yaşına kadar rahat rahat götürür bizi die düşünüyorum sonra bazalı yatak alırım
2 ay sonra
KirazKahveBlog montesori tarzd nerede yaptırdınız?
aaasenaaa ben anne yanı kullanacağım ilk 6 ay. Giyinme odamız da aynı zamanda bebeğin odası olacak inşallah oraya da büyüyen beşik alacağız. Park yatak da kayinvalideme alacağız o bakacak inşallah. Öyle 🍀
denizannee şuan bizim düşüncemiz de bu yönde giyinme odasıyla bir yapalım demiştik🤭 sağlıkla gelsinler inşallah🧿🤗