aaasenaaa canım ben büyüyen beşikli bir oda yaptm oğluşuma böylelikle büyüdüğünde de komodin kısmını çıkarp büyük yatak olarak kullanabilcz bence oda yapılmalı tabi bütçe ve ev müsait ise çünkü tüm eşyaları o odada şuan ve düzenli oluyor böyle olunca
aaasenaaa hayır bnmde ilk bebegm anne yanı beşik aldım bide kucuk dolap alcamyatak odam buyuk odama sıgıo :) bebek odası yapanların etrafjmda hıc kullanmadıklarnı gordum cnku bebek kucuk aklımız kalıyor devamlı emıyor zaten yatam odada olması daha iyi
    aaasenaaa biz de yaptık odasını, ilk başlarda ben de park yatak düşünüyordum fakat sonradan eşyalarını nereye koyacağımı belirleyemediğim için dolap ayri al park yatak ayri al istemedim parça parça. İmkanlarımız el verdiğince büyüyen beşikli bir oda takımı aldık, herseyi yerli yerinde suan. Bir de çabuk büyüyorlar diye besik almamak saçma degil mi? Bebek 5-6 aya kadar belki 9 aya kadar yanınızda yaticak evet ama ondan sonra nolucak? Nerede yatıracaksınız? Yerinizde olsam yanıma ucuz yollu bir anne yani alırım, odasını da hemen yapmanız sart degil yanınızdan ayırmayı planladığınız zaman da odasını yapardım.
      Biraz daha büyüdüğünde oda yapmayı daha mantıklı görüyorum. Öncesinde sadece çekmece gibi bir şey alacağım eşyaları yerleştirmek için.
        selen8sefam şimdi onu hesap edemiyoduk biz de ama oyuncakları kıyafetleri kesinlikle bende oda yapmaya karar verdim👍🏼
          Drycgds kesinlikle katılıyorum ama sepet beşik kullanışlı olurmu bilemiyorum çok da hoşuma gidiyor ama o konuda hala düşünceliyim🤔
            aaasenaaa içimde yara gibi kaldı. Mutlaka imkanınız varsa odasını yapınız eşyaları karma karışık oluyor çünkü.
              GGkaya3435 belki mobilya açısından katılabilirim yeni doğan mobilyası olup olmaması konusunda ama bence oda ayırılıyorsa birazcık da olsa fedakarlık yapılmalı diye düşünüyorum arkadaşları olacak oyuncakları,birsürü döküntüsü olacak kesinlikle oda boşa gitmemiş olur bence zamanla bir birey haline gelecek hatta belki bizimkilerden çok eşyası olacaktır🤷🏻‍♀️
              Deletedmom56 ne kadar şanslısınız ☺️ Şuan dünyanın parası olmuş durumda kolayda bulunmuyor sağlıkla kullanılsın inşallah🤲🏼
              aaasenaaa ben suan ikinci bebeğime hamileyim ilk de sadece beşik aldık odasında gömme dolap vardı zaten onu kullandık kardeşi olunca ortak oda yaparız diye düşündük şimdi nisan mayıs gibi güzel bi oda yapmayı planlıyorum fonu avizesi oğlum için ayrı baza yatak bebek için beşik Durucak zaten çekmeceli sifonyer raf falan düşünüyorum yapıcaz insallah bence ilk bebekte bi oda yapmak doğru değil kardeşi olunca ortak bi oda yapmak daha mantıklı