aaasenaaa maalesef evim 3 oda yatak oda takimim asiri buyuk anca sigiyo oturma odamda koltuk takimi saolnda koltuk takimi derken bebegime oda yok kendi evimiz oldgu icin evde degtremem yatagmn ayak ucuna bir besik koyabilcem birde istedgm gbi bisi bulablrsem kiyafetleri icin kibar bi dolap veya sifonyer gonlum hep odadan yanaydi ama siz odaniz varsa yapin bnce 🙂🙂
aaasenaaa yok canın alışması kolay oldu sadece gece uyanınca tekrar odaya gitmek onu uyutmaya çalışmak falan yorucuydu benim için😂
aaasenaaa ben yaptım iyiki yapmışım bir sürü eşyası oyuncağı var Odası topluyor herşeyini ortalıkta dolaşmıyor düzen var... ben 6. Ayında odasına geçirmek istediğim için beşikte aldım biraz erken olabilir tavsiye için 24 günlüğüz çünkü😁
    aaasenaaa canım inan hiç gerek yok hemen büyüyor zaten ben beşik aldım sökülüp takılabilen 1 bucuk yasında oldu kızım diğeri yolda genç odası indirecm en iyisi
      aaasenaaa ben yapıcam Canım yanıma anne yanı beşiği alıcam . Bir süre yanımda yatırdıktan sonra odasına alıstırıcam . Odasına da ona yetecek bir gardrop şifonyer ve 5 yasına kadar yatabileceği istediğinde yan parmaklıkları açılıp yatağa dönüşen bir beşik alıcam . Duvar kağıdı felan derken güzel bir oda yapmak hayalim ilk bebeğim Benimde istediğim her şeyi bütçem yettikçe yapmaya çalışıyorum . İKea dan alıcam mobilyalarını çünkü uygun bir mağaza her bütçeye göre fiyatlarda ürünleri var :)
      aaasenaaa ben oda yaptm buyuyen besik oda takimi aldm gunduzleri hep odasindayiz uyuyunca kendi odasinda uyuyor yataginda yatak odasi icinde e bebekden 6 fonksiyonlu ana kucagi aldm geceleri birtek onu kullaniyorum onun disinda herseyi odada olmasi daha güzel bence
      Ilerleyen zamanlarda rahatca kullanilabilcek birsey buyyen besik oda takımı ama tabi fikir sizin icinize nasl sinerse oyle yaparsiniz benimde ilk cocugum guzelce odasini falan yapmak istedm herseyini yaptm çok şükür cokda memnunum odasinid iyiki yapmisim misafir gelince veya gunduz temizlik yapaeken odasinda vakit geçiriyor yani yatiyor uyurken de hep odasinda 😊
      Merwon dolap şifonyer açısından takım almayı düşünmüyorum ben şahsen🤔
      aaasenaaa etrafımda 3 kişi var üçüde pişman :) boş duruyor oda cunku ben 2 yaşından sonra yapmayı daha iyi buluyorum
      aaasenaaa benim yatak odam kucuk anne yani yatagimin yanina sigmicakti bide yaz bebegi olcak yemek falan yaparken mutfaga gotururum salona gotururum diye dusunuyorum besigimizde cok guzel hafif sadece 5 kilo rahatca tasiyabilirim cibinlikli falan ☺️ Zaten 6 ay kullanilcak sonra odasinda yatircam yani bence kullanisli ben fiyat olarakta baya uyguna aldim o yuzden isime geldi
      Merwon biz takım olarak marangoza yaptırdık benim de düşüncem sadece yataktı ama takım olması çok daha kullanışlı oldu ☺️
        Merwon hazır modeldi almila loft olarak yazarsanız çıkıyor görselleri 😊
          Duygu_k çok beğendim cidden çok güzel bi takımmış. Çok sordum ama son olarak ne kadara yaptrdınız bu takımı acaba. Ona göre görüşeyim bende marangozlarla.