aaasenaaa ben oda yaptm buyuyen besik oda takimi aldm gunduzleri hep odasindayiz uyuyunca kendi odasinda uyuyor yataginda yatak odasi icinde e bebekden 6 fonksiyonlu ana kucagi aldm geceleri birtek onu kullaniyorum onun disinda herseyi odada olmasi daha güzel bence
Ilerleyen zamanlarda rahatca kullanilabilcek birsey buyyen besik oda takımı ama tabi fikir sizin icinize nasl sinerse oyle yaparsiniz benimde ilk cocugum guzelce odasini falan yapmak istedm herseyini yaptm çok şükür cokda memnunum odasinid iyiki yapmisim misafir gelince veya gunduz temizlik yapaeken odasinda vakit geçiriyor yani yatiyor uyurken de hep odasinda 😊
Merwon dolap şifonyer açısından takım almayı düşünmüyorum ben şahsen🤔
aaasenaaa etrafımda 3 kişi var üçüde pişman :) boş duruyor oda cunku ben 2 yaşından sonra yapmayı daha iyi buluyorum
aaasenaaa benim yatak odam kucuk anne yani yatagimin yanina sigmicakti bide yaz bebegi olcak yemek falan yaparken mutfaga gotururum salona gotururum diye dusunuyorum besigimizde cok guzel hafif sadece 5 kilo rahatca tasiyabilirim cibinlikli falan ☺️ Zaten 6 ay kullanilcak sonra odasinda yatircam yani bence kullanisli ben fiyat olarakta baya uyguna aldim o yuzden isime geldi
Merwon biz takım olarak marangoza yaptırdık benim de düşüncem sadece yataktı ama takım olması çok daha kullanışlı oldu ☺️
    Merwon hazır modeldi almila loft olarak yazarsanız çıkıyor görselleri 😊
      Duygu_k çok beğendim cidden çok güzel bi takımmış. Çok sordum ama son olarak ne kadara yaptrdınız bu takımı acaba. Ona göre görüşeyim bende marangozlarla.
        aaasenaaa Hayır. İlk çocuğumda da anasınıfına giderken yaptık. Şimdi 2. Geliyor. Max. Abisinin odasını kullanır. Çünkü doğduğunda yeri benim yanım ❤️ Odamızda beşiğinde yatacak inşallah 🙏
        Merwon bizim marangoz tanıdıktı o yüzden fiyatı diğerlerine göre ucuz gelebilir 🙄 4bin liraya yaptırdık. Ekstra olarak yatağın altına iki tane büyük çekmece yaptırdık.
          Duygu_k çok teşekkür ederim sağlıklı musmutlu büyüsün inşallah o odada bebeğiniz ☺️
            Merwon amin inşallah önce sağlıkla alalım hepimiz kucaklarımıza 🙏🏻🤗
            Kuslokumu sadece beşiğimizi çilekten aldık 850 tlydi. Kendi odamıza koyucaz beşiği. Bebek odası takımımızı montessori yaptırdık 8000 tuttu
            BusraKula benimde çok küçük anne yanında nasıl yatırıcaz napıcaz bende bilemiyorum