Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa ben oda yaptm buyuyen besik oda takimi aldm gunduzleri hep odasindayiz uyuyunca kendi odasinda uyuyor yataginda yatak odasi icinde e bebekden 6 fonksiyonlu ana kucagi aldm geceleri birtek onu kullaniyorum onun disinda herseyi odada olmasi daha güzel bence
Ilerleyen zamanlarda rahatca kullanilabilcek birsey buyyen besik oda takımı ama tabi fikir sizin icinize nasl sinerse oyle yaparsiniz benimde ilk cocugum guzelce odasini falan yapmak istedm herseyini yaptm çok şükür cokda memnunum odasinid iyiki yapmisim misafir gelince veya gunduz temizlik yapaeken odasinda vakit geçiriyor yani yatiyor uyurken de hep odasinda 😊
Ilerleyen zamanlarda rahatca kullanilabilcek birsey buyyen besik oda takımı ama tabi fikir sizin icinize nasl sinerse oyle yaparsiniz benimde ilk cocugum guzelce odasini falan yapmak istedm herseyini yaptm çok şükür cokda memnunum odasinid iyiki yapmisim misafir gelince veya gunduz temizlik yapaeken odasinda vakit geçiriyor yani yatiyor uyurken de hep odasinda 😊
Merwon dolap şifonyer açısından takım almayı düşünmüyorum ben şahsen🤔
aaasenaaa amin canın hepimizin biran önce gurbetten taşınayım diye dua ediyorum yoksa hiç düzenim olmayacak
zlemzcanzl amiin diyelim bizde dualarınıza o zaman 🤲🏼
aaasenaaa benim yatak odam kucuk anne yani yatagimin yanina sigmicakti bide yaz bebegi olcak yemek falan yaparken mutfaga gotururum salona gotururum diye dusunuyorum besigimizde cok guzel hafif sadece 5 kilo rahatca tasiyabilirim cibinlikli falan ☺️ Zaten 6 ay kullanilcak sonra odasinda yatircam yani bence kullanisli ben fiyat olarakta baya uyguna aldim o yuzden isime geldi
aaasenaaa Hayır. İlk çocuğumda da anasınıfına giderken yaptık. Şimdi 2. Geliyor. Max. Abisinin odasını kullanır. Çünkü doğduğunda yeri benim yanım ❤️ Odamızda beşiğinde yatacak inşallah 🙏
KirazKahveBlog ne kadar tuttu toplam oda takımk çilekten?
aaasenaaa bn yaptim :)
Kuslokumu sadece beşiğimizi çilekten aldık 850 tlydi. Kendi odamıza koyucaz beşiği. Bebek odası takımımızı montessori yaptırdık 8000 tuttu