BusraKula döküntü olmasindansa en iyisi oda yapmak kesinlikle fikrim sabit şuan👍🏼☺️
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa amin inşallah🙏🏻 Ben de senin gibi düşünüyordum bi park yatak yeter yanımıza bir de ikeadan şifonyerle ahşap beşik alırız diyordum. 1-2 yaşından önce oda yapmaya gerek yok diyordum ama sonra eşimle beşik bakmaya diye çıktık büyüyen beşik alalım dedi baktık fiyatlar uçuk. Dedim ona o kadar para vereceğimize montessori yatak alalım en azından uzun ömürlü olur derken kendimizi beğendiğimiz montessori oda takımının evde kurulmasını izlerken bulduk😁 almila loft hatta modeli beşikli yatak olmasına bayıldım mesela ben 😍 üç kapılı dolap ve etajeriyle tam takım oldu. Her şeyi de derli toplu duruyor. Bence imkanınız varsa yaptırın ❤️
Duygu_k şuan baktım harika bi oda takımı gördüm 😍 aşırı kullanışlı duruyor bundan tercih edebilirim ve çok mantıklı hem büyüyünce kullanabilir hem yeni doğan için kullanışlı görünüyor çok teşekkür ederim👍🏼
Tubidy ikea mobilya açısından çok kullanışlı ama orda beşik tarzı şeyler varmı pek bilmiyorum dolap şifonyer için kesinlikle önerinize katılıyorum👌🏽
aaasenaaa evet kesinlikle öyle 🤗 beşiği 6-7 ay rahatlıkla kullanılıyormuş beni cezbeden de o olmuştu😍 geceleri Yanımda park yatakta gündüz uykularına ise odasına alışması açısından o beşikte yatırmayı düşünüyorum ☺️ Beşiğin daha sonra çıkıyor olması da odayı rahat bi 10 sene kullanırız diye düşündürüyor ❤️
Kirada oturnama rağmen yapmıcam derken bi anda odada yaptık park yatakta aldık :)) odayı yapmak cok zevkli tabi bütçemiz açısından biraz sarsıldık ama bugün yapmasak yarın yapılacak ve fiyatlar hep artarakcgidiyor
aaasenaaa var benim beşiğim de ikea ama ben arkadaşımdan alıp boyadım aynı beşik hala satışta ve 600 lira gibi bi fiyatı vardı beşikleri 450 600 arası değişiyor Civilden pamuk saten bi nevresim takımı aldım 50 liraya 🙈 140 liraya da cininlik sipariş ettim bin liralık beşik gibi oldu 😂İnstagram hesabınız varsa atabilirim size resmini size de fikir olur
aaasenaaa Bizimde ilk çocuğumuz, oda yapanları duyunca ne gerek var falan diyordum fazla odam olmasına rağmen, ama ilk yorum yapan arkadaşın da dediği gibi bizim dolapta falan eşyaları olsa çok karışırdı heryer sonra bi hevesle yapalım dedik boyasını duvar panoları oda takımı herşeyini yaptık, aynı zamanda odamda çalışma alanımız da var güzel oldu her eşyası bebek arabası orada birde anne yanı aldık karyolasına ek, Karyolası odasında anne yanı bizim oda da olacak belli bi zamana kadar, okula gidene kadar da kullanabileceği tipte seçtik mobilyaları :))🌸💕
aaasenaaa bende park yatak aldim odayida dolap aldim koydum ama simdi dösemeyi düsünmuyorum biraz daha büyüsun sonra inşallah
aaasenaaa Ben yapıcam canım doğar doğmaz odasını ayırıcam çünkü evim küçük odamız da küçük olduğu için bebeğime ilerde büyüyen yatak aldım 5 sene kullanır 😍 https://www.cilek.com/tr/baby-cotton-st-buyuyen-karyolasi-75x160-cm nasıl sizce bence fiyatta makul
Tubidy olabilir size mesaj atiyorum hemen, cibinlik cok gereklimi sizce yenidoğan annelerinin hepsi öneriyor ama ben bilemedim önerinizi duymak isterim🤭🤭
Tubidy inst: asenaberrakbariskan ,diğer önerileride beklerimm 🤗
AE42 allah huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🥰
aaasenaaa bebek odasi takımının içindeki beşik oluyor
Deletedmom431 bence fiyatı da gayet uygun ayrica kullanışlı olması da güzel , iyi bi seçim olmuş rabbim sağlıkla büyütsün inş🥰
aaasenaaa Ben bir babynest bir tanede ebebekten anne yanı beşik (baby&plus safe side modeli) aldım. İlk 6-7 ay için bizim odamızda olacak bunlar yeterli olacaktır. Odasını doğduktan sonra hazırlayacağım. O zamanda fazla bişey almak istemiyorum bi dolap, birde ikeadan uzayan metal yataklar yada unimet metal karyolalardan düşünüyorum. Aldığım anne yanı çok hafif her yere ev içinde rahatlıkla götürülebilir onun dışında salonda vs uyutursam diye babynest kullanıcam.