AygyulSina bende ilk 6 ay düşünüyorum inşallah 🤗
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
oznursrm kesinlikle katılıyorum fakat bu araştırmalara girince içim daralıyor tecrübeli annelerden dinlemek en iyisi diye düşündüm, ilk 6 ay bana mantıklı geliyor park beşik alırsak sonrasında babaannemize götürmeyi düşünüyoruz oyüzden kendi odasında daha uzun süre kullanabileceği bir mobilya tercih edelim diye düşündük☺️ Ve bu konuyla alakalı hiç bir bilgim yok açıkcası🤔
aaasenaaa benm evim kira diye başlarda istemedm kendi evimize geçicez çünkü, ama okuduğum kitaplarda hep 6. Aydan sonra kendi odasında yatmalı yazıyordı
O yüzden ikeadan beşik dolap ve şifonyer aldm :)
Kendi odama da sepet beşik aldım yatağımın yanına
Geceleri odamda gündüzleri kendi odasında yatırıcam inşallah, öyle çok süsleyip masraf yapmaya gerek yok bence beyaz mobilya gayet şık duruyor. Bi de halı aldım
O yüzden ikeadan beşik dolap ve şifonyer aldm :)
Kendi odama da sepet beşik aldım yatağımın yanına
Geceleri odamda gündüzleri kendi odasında yatırıcam inşallah, öyle çok süsleyip masraf yapmaya gerek yok bence beyaz mobilya gayet şık duruyor. Bi de halı aldım
Kelebek1 ne kadar çok çeşidi var gerçekten kafayı yememek imkansız🤯
Bskrt kesinlikle bende böyle düşünüyorumm sepet beşikten memnun kalırsanız önerilerinizi dinlemek isterim bu konuyla alakalı merak içerisindeyim🤔
- Düzenlendi
aaasenaaa Canım benım en dogrusunu dusunmussun.Hıc kafanı karıstırma ben mobılyasını çileğe gıttım ve cocuk desenlı falan degıl beyaz erkege de kızada gıden bır takım sectım.Dolabı oyle guzel ve buyukkı esım genc kız oldugunda bıle kullanır ınsallah dedı.Ve bız tayıncıyız bu ılk şarkımız bana da neler dedıler odayı batıya gıdınce yap şu bu.Sankı batıda kalıcıyım yıne tayın cıkıcak.Bır bebeğin annesı babası bılır neyın dogru olcagını.Gönlünden ne gecıyorsa Allahın ıznıyle gerceklestır ınsallah.🦋
Bende odasını yapıcam eşyalarını filan kendi dolabında olsun diyorum.Zaten yatak odam çok küçük beşik koymaya bile yerim yok ayrı oda mecbur👍🏻
oznursrm insallah allah kolaylik versin sizlere de insallah yardimciniz olsun💐 kesinlikle anne ve babanın ihtiyaclarina göre şekillenmeli bence sizde en iyisini yapmissiniz öyle düşünmek gerekirse herseyden mahrum kalmaniz gerekirdi 🤷🏻♀️
BusraKula döküntü olmasindansa en iyisi oda yapmak kesinlikle fikrim sabit şuan👍🏼☺️
aaasenaaa amin inşallah🙏🏻 Ben de senin gibi düşünüyordum bi park yatak yeter yanımıza bir de ikeadan şifonyerle ahşap beşik alırız diyordum. 1-2 yaşından önce oda yapmaya gerek yok diyordum ama sonra eşimle beşik bakmaya diye çıktık büyüyen beşik alalım dedi baktık fiyatlar uçuk. Dedim ona o kadar para vereceğimize montessori yatak alalım en azından uzun ömürlü olur derken kendimizi beğendiğimiz montessori oda takımının evde kurulmasını izlerken bulduk😁 almila loft hatta modeli beşikli yatak olmasına bayıldım mesela ben 😍 üç kapılı dolap ve etajeriyle tam takım oldu. Her şeyi de derli toplu duruyor. Bence imkanınız varsa yaptırın ❤️
Duygu_k şuan baktım harika bi oda takımı gördüm 😍 aşırı kullanışlı duruyor bundan tercih edebilirim ve çok mantıklı hem büyüyünce kullanabilir hem yeni doğan için kullanışlı görünüyor çok teşekkür ederim👍🏼
Tubidy ikea mobilya açısından çok kullanışlı ama orda beşik tarzı şeyler varmı pek bilmiyorum dolap şifonyer için kesinlikle önerinize katılıyorum👌🏽
aaasenaaa evet kesinlikle öyle 🤗 beşiği 6-7 ay rahatlıkla kullanılıyormuş beni cezbeden de o olmuştu😍 geceleri Yanımda park yatakta gündüz uykularına ise odasına alışması açısından o beşikte yatırmayı düşünüyorum ☺️ Beşiğin daha sonra çıkıyor olması da odayı rahat bi 10 sene kullanırız diye düşündürüyor ❤️
Kirada oturnama rağmen yapmıcam derken bi anda odada yaptık park yatakta aldık :)) odayı yapmak cok zevkli tabi bütçemiz açısından biraz sarsıldık ama bugün yapmasak yarın yapılacak ve fiyatlar hep artarakcgidiyor
aaasenaaa var benim beşiğim de ikea ama ben arkadaşımdan alıp boyadım aynı beşik hala satışta ve 600 lira gibi bi fiyatı vardı beşikleri 450 600 arası değişiyor Civilden pamuk saten bi nevresim takımı aldım 50 liraya 🙈 140 liraya da cininlik sipariş ettim bin liralık beşik gibi oldu 😂İnstagram hesabınız varsa atabilirim size resmini size de fikir olur
aaasenaaa Bizimde ilk çocuğumuz, oda yapanları duyunca ne gerek var falan diyordum fazla odam olmasına rağmen, ama ilk yorum yapan arkadaşın da dediği gibi bizim dolapta falan eşyaları olsa çok karışırdı heryer sonra bi hevesle yapalım dedik boyasını duvar panoları oda takımı herşeyini yaptık, aynı zamanda odamda çalışma alanımız da var güzel oldu her eşyası bebek arabası orada birde anne yanı aldık karyolasına ek, Karyolası odasında anne yanı bizim oda da olacak belli bi zamana kadar, okula gidene kadar da kullanabileceği tipte seçtik mobilyaları :))🌸💕
aaasenaaa bende park yatak aldim odayida dolap aldim koydum ama simdi dösemeyi düsünmuyorum biraz daha büyüsun sonra inşallah