aaasenaaa Ben oda yaptım. Hevesimiz vardı. Hayalimizdeki gibi yaptık eşimle. Gündüzleri uyurken kendi odasında, yatağında uyutacağım. Geceleri de yatak odamıza sepet beşik aldık bizimle beraber olacak.
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa ben yaptım herşeyi odasında derli toplu duruyo mis gibi bence yapılmalı durum ve yer varsa kesinlikle oğlum 3 aylık oldu iyiki yaomisimy
aaasenaaa bizimde ilk bebegimiz oda yapicaz insallah suan sepet besik aldim hem tasimasi kolay hem fazla yer kaplamiyo 6-8 ay mecburen yanimda olcagi icin odamizda sepet besikte yatircam ama ondan sonrasi icin odasina besik yaptircam bi tane buyuk kayinpederim marangoz o yapcak esya dolaplarini yaptircam odasina. Yani 8 aydan sonra aliskanlik kazanmasi lazim bi odasi olmasi en mantiklisi.
aaasenaaa yatak odami daha büyük odayla degiştirdim 5 yaşina kadar kullanilir yataga dayanan beşiklerden aldim... Nasipse 1 yaşina kadar yanimda besiginde yatirip 1 yasinda o odaya bir gardrop alip odasi yapicaz... Kendi odama geri dönücem bende...
aaasenaaa benim evim 3+1 .
Bir tane küçük odam vardı 3 kapılı bir dolap ile park yatak aldım odada başka hiçbir şey yok şu an ve daha boşluk kaldı büyük bi puf koydum hala boşluk kaldı halbuki ufacık odaydı
Bir de anne yanı beşik aldım yatak odamda başucumda yatırıyorum emekleyecek zamana gelene kadar orada yatırıcam sonra da park beşiğinde.
Büyüyen beşik falan hepsi fazlalık bence
Fazladan bir odanız varsa bu şekilde değerlendirin ama müsait odanız yoksa daha ufacık bebeğe oda yapmayın işgal olmasın odanız.Gelen gideniniz olur
Bir tane küçük odam vardı 3 kapılı bir dolap ile park yatak aldım odada başka hiçbir şey yok şu an ve daha boşluk kaldı büyük bi puf koydum hala boşluk kaldı halbuki ufacık odaydı
Bir de anne yanı beşik aldım yatak odamda başucumda yatırıyorum emekleyecek zamana gelene kadar orada yatırıcam sonra da park beşiğinde.
Büyüyen beşik falan hepsi fazlalık bence
Fazladan bir odanız varsa bu şekilde değerlendirin ama müsait odanız yoksa daha ufacık bebeğe oda yapmayın işgal olmasın odanız.Gelen gideniniz olur
aaasenaaa bizde herşeyini aldık büyüyen beşikli oda takımı aldık. Yanıma anne yanı beşiği aldık. Bütün eşyaları ıvırı zıvırı kendi odasında olsun istedik. Zaten bisürü eşya var. Full oda takımı almak istemesseniz bile dolap mutlaka gerekiyo bence.
aaasenaaa ben park beşik aldım ama yatak odasına koydum şimdilik oda yapmayı düşünmüyoruz
aaasenaaa biz de yaptık odasını, ilk başlarda ben de park yatak düşünüyordum fakat sonradan eşyalarını nereye koyacağımı belirleyemediğim için dolap ayri al park yatak ayri al istemedim parça parça. İmkanlarımız el verdiğince büyüyen beşikli bir oda takımı aldık, herseyi yerli yerinde suan. Bir de çabuk büyüyorlar diye besik almamak saçma degil mi? Bebek 5-6 aya kadar belki 9 aya kadar yanınızda yaticak evet ama ondan sonra nolucak? Nerede yatıracaksınız? Yerinizde olsam yanıma ucuz yollu bir anne yani alırım, odasını da hemen yapmanız sart degil yanınızdan ayırmayı planladığınız zaman da odasını yapardım.
Atlarlayasayan zorluk cekmedinizmi 2 yaştan sonra peki?
CansuOztomurcuk en güzeli olmuş 👏🏼 Hem odasına alışmış olur hem siz zorluk çekmemiş olursunuz kesinlikle☺️