Burcum91 evet olabilir banada herkes etejerin cekmecesine koyarsin diyordu ama sacma geliyodu 😬 öyle yapabilirim teşekkür ederim🥰
    Srfn11 yani tabiki zaten cok bebekken yatamaz ama 2 yaşına kadar lazım bence anne ve babanın düzeni bozulmaması açısından 👍🏼
      aaasenaaa bende oda yapıcam inşallah canım eşyaları toplu dursun büyüyen beşik yaptırıp uzun yıllar kullanırım diye düşünüyorum rabbim izin verirse 😊
        Caqlasu az kalmiss sizinde öğrenmenize inş sağlıklı olsunda kızı erkeği fark etmiyor öğrendikten sonra biz zar zor öğrendik 2 kere gittin göstermedi sıpa😬 ama anneler hissediyor ben erkek hissediyodum doğru çıktı
          Aysehuli insallah canim bencede döküntü olmasindansa odası olması çok mantıklı👍🏼
          aaasenaaa kendi evim olana kadar oda yapmayı düşünmüyorum :) beşik alıyorum kuzenden zaten. O bize şu an için yeterli . Evimiz oluncada yine beşik almam güzel bir oda takımı alırım heralde
            Ben de herşeyi buldum , dolap ve şifonyer çok pahalı oluyor ya, şifonyer tamam uygun ama dolaplar pahalı :(
              aaasenaaa aynen sacma tabiki ayri olsun hemde kullanisli insallah canim rabbim gonul rahatligiyla kullanmayi nasip etsin smdiden🤗
                Inşallah uygun ve güzel birsey bulursun
                aaasenaaa Haftaya kontrol var inşallah söylerler cinsiyetini 😊 gözünüz aydın olsun diyeyim o halde 😊👶 Bende kız hissediyorum ama bakalım herşeyden önce sağlıklı olsun da ❤️🤲😊
                  aaasenaaa Evet bitane dolap odam var oraya koyucam yatagini orda ayri uyucak ama oda yapmam ztn dolaplarim mevcut herkesin evinin yapisida farkli ama ufak bebegi oynamasi icinde odasinda birakamazsin gozunun onunde olucak surekli bir yatak yeterli die dusunuorm o yuzden😀🤗
                    Kamamir bence dolabi ikea tarzi her tarza uygun biyerden alabilirsiniz 👍🏼
                    Srfn11 evet zaten 4-5 yasinda ancak tek oynayabiliyorlar dolabiniz varsa gerek yokmus gercektende 👍🏼
                    13 gün sonra