denizannee şuan bizim düşüncemiz de bu yönde giyinme odasıyla bir yapalım demiştik🤭 sağlıkla gelsinler inşallah🧿🤗
Bebeğinize oda yapmayı düşünüyormusunuz? 🤔
aaasenaaa amin inşallah 😊
bende oda almayı düşünenlerdenim. bi süre bizim odamızda kalır ama kendi odası olması gerektiğini düşünenlerdenim. yanımda kalacağı sürede de beşik almayı düşünmüyorum küçük beşikler 2-3 ay kullanılabilir oluyor araştırdığım kadarıyla. hareket etmeye başlayınca tehlikeli olabilir diyorlar. o yüzden tekerlekli park yatak ile yanımda başlayıp sonrasında evin herhangi bir yerinde kullanabileceğimi umuyorum. mobilya araştırıyorum ama karar vermek çok zor.
Synonyms büyüyen beşik alabilirsiniz ileri dönük düşünüyorsaniz bence
Mervenin oda yapacağiz insallah ama ben her an yanımda olsun isterim sanirim oyüzden giyinme odasını tercih ettik kesinlikle doğru söylüyosunuz oda şart döküntüsü cok oluyor cünkü 👍🏼
Odama besik aldim kizA oglanda imkanım yoktu yer oda durumu ama simdi kiz yapacam odasina simdi sadcee dolap alacam yanimda yatmasi bitince yatağını odazina gecircem ilerde de odasina yatak alirim
aaasenaaa ya insan hevesleniyor ama maddi durumu olan olmayan var herkes cebine göre davranmalı açıkçası biz oda yapmayı düşünmüyoruz zaten belli bi yaşa kadar benimle uyuyor sonrasında çocuk odası yapılması daha mantıklı diye düşünüyorum park yatak alacağım ben böyle düşünüyorum 🙏🏼🙏🏼🥰🥰
MlkArsln aynen bizde öyle yapacaz 🙏🏼
mobilya nerelere baktınız. birde düz modellere için pek ısınmıyor sanırım bebek odası olunca daha oyuncaklı birşey olsun istiyormuşum gibi geliyor. hata mı ediyorum bilmiyorum.
Sadece park beşik alacağım. Bizim odamızda dolaplarda bir sürü boş yer kaldı, iki kişi olduğumuz için. Oralara da eşyaları sığar diye düşündüm
Mervenin sepst beşik kullanışlı mı acaba bende cok begeniyorum ama 🤔
Aysedgrlikrkmz kesinlikle herkes cebine göre davranmali zTen cabuk büyüyorlar rabbim herkese gönlündekini versin insallah🥰🥰🥰
Synonyms vallahi ben daha hicbiyere bakmadim 5. Aya girdik cinsiyeti yeni ögrendik😬😬 ama tavsiye varsa alirim
Cnrmom allah gönlünüze göre versin inşallahh🤗
aaasenaaa annemler başka şehirde yaşıyorlar onlar geldiğinde mobilyacıları gezdik bi fikir olsun diye benim içinde erken aslında ama. çilek mobilya da seçenek çok az birde dolaplarının içi bana çok kullanışsız geldi. pierre cardin mobilyalarını sevdik düz renk aslında ama kaliteli geldi. caploonba mobilyaları da ekstra bi hoşuma gitti bebek odası havası tam olarak var teddy modeli ile my world modelini sevdik. gerçi my world du sadece katalog da gördük ama hoşumuza gitti. birde bu firmada ürün yelpazesi çok geniş geldi. mobilyanın perdesi halısı avizesi her tür ıvır zıvırını da satıyorlar almak istersen tam takım olabiliyor. ama yine de karar verip almak zor. gittiğim mobilyacılar 6. ayda mutlaka mobilyayı alın gelmesi 1 ayı bulur içini döşe yerleştir derken size vakit kalmaz gibi konuşuyorlar bende bakınıyorum o yüzden.
aaasenaaa bence yaptirma biz yaptirdik ama oyle duruyor 😂