Elif__oztrk seni o kadar çok iyi anlayabiliyorum Kİ canım benim. Anlattığım gibi kuzenimin eşinin de bebeğinin böyle aynı sorunları vardı. Ama oda kabul etmedi sonucu bile bile aslında doğurdu. Ama rabbim cennetine aldı o meleği. Sende hiç üzülme biliyorum çok acı biz ne yazsak senin içine su serpemicez. Evlat acısı çok başka ama rabbim sana bu imtihanı layık görmüş eminim ki çok yakın zaman da daha güzel haberler alıp sağlıkla çocuğuna kavuşacaksın. Dualarımdasın. Rabbim yar ve yardımcın olsun❤️
21+3 Kürtaj 😞
alpseda_ Amiiin🙏🏻 eksik olmayın❤️🩹 haftanın pek bir önemi yok önemli olan dr seçiminiz,inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız 🙏🏻🙏🏻
AslanKadini Allah razı olsun Rabbim kimsenin korktuğu şeyi başına vermesin inşallah 🙏🏻 Hayırlı zamanda belkide kendiliğinden oluverir bu defa belli mi olur 🥹 İçime su serptiniz sanki eksik olmayın sağolun 🌸❤️
Elif__oztrk evlendikten 10 ay kadar sonra plansiz hamile kaldım 12 haftalik iken organlari çok sıkıntılı gelişti ve kurtaj oldum 2 ay sonra plansız hamile kaldım şimdi 13 hafta olduk . Bu sefer iyiydi tabi ileride ne olur bilemem ama her şey bizim imtihanımız. Diğerinde isyan etmedim bundan da bi yanim korkarken bi yanim Allaha teslim. Ne olursa olsun Allah herseyin hayırlısını veriyor. Kendini asla ne üz ne de strese sok. Bilmiyoruz yarın ne yaşayacağımızı hiçbir şeyi bilmiyoruz en iyi bilene teslim olmak lazım Rabbimize.. ♥️♥️ Allah kavuştursun bizleri insaAllah🌸 Allah mucize yaratır. Asla umudunu kaybetme kardeşim😍
eso14 Hiç tanımadığım insanların dualarında yer almak çok güzel ❤️ Rabbim hiç bir kuluna yaşatmasın böyle bir acıyı imtihanların en ağırı en çetini . Karnımda tekmesini hissettiğim bebeğimin yarın birgün gidecek olması hayattayken kucağımdan kayıp gidecek olmasından bir tık daha hafif geliyor.. Bir yandan kokusunu içime çekmek istiyorum bir yandan da buna dayanamayacağımı biliyorum😥.Akrabanız kaybedeceğini bile bile 9 ay karnında taşımış Allah bir daha acı göstermesin ona ❤️
Elif__oztrk Rabbim yardımcınız ne desem bilemiyorum Rabbim kucagınızı boş koymasın herşey gönlünüzce olsun bi gün
AslanKadini Başın sağolsun 🌸 Rabbim evladınızı sağ salim dünyaya getirebilmeyi nasip etsin sana ve eşine hayırlı ömürler versin. Her zaman sevdiğimiz şeylerle sınanıyoruz en çok istediklerimizle.. dediğin gibi imtihan bu yaşadığımız şu hayatta her şey yolunda gitse şükretmeyi nasıl hatırlayacağız 🥹
Edaaa123 Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda❤️🙏🏻
Reyyan04 bunu bilemezsinz Doğduğunu farzedelim 1 hafta 10 gün 1 ay sonra ölürse anne baba bebeğe doymadan gittiğinde daha da acı verecek.gorup kucağına aldktan sonra kaybetmek çok daha zor rabbm kimseyi evlat acısıyla sınamasın.doktorlar bisey diyorsa dinlemek lazm.
Elif__oztrk senin de basin sağolsun canimm🌸. Evlat evlattir ister doğsun ister doğmasın benim için kalbi attığı an o bi candır. Bakalim neler olacak doğuyor da doğduktan bi kac yıl sonra da ölebiliyor. Hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamali. Aslında bi oturtabilsek hayatımıza şunu sadece emanetiz biz ötesi yok. Ben mesela kendim de dahil annem babam kardeşim eşim kim olursa olsun Allahin kulu gözüyle bakıyorum Allah yaşatır Allah yaşatmaz bitti. Evladım diyorum ama yaratan onu bize emanet ediyor bize zimmetlenmiyor. Vakti gelince alıyor. Hepimiz birilerinin evladiyiz zaten. 🤷♀️😍 bu düşünceyle bakıyorum. Bazı şeyleri atlatmak kolay oluyor. 💜 Allah razı olsun canimm💗
Elif__oztrk sen kimseyi dinleme, sen sanki bilerek mi vazgeçiyorsun yavrundan. Ya sana bir zarar gelirse? Haftalarca bağlandıktan sonra doğumda kaybetmek çok daha büyük bir acı olacak. Millete konuşması kolay, senin için rahat olsun kardeşim.
Elif__oztrk inşallah tez zamanda rabbim kucağını doldurur, sen çok güçlüsün ve eminim her şey çok daha güzel olacak senin için.
Elif__oztrk ben etrafımda böyle olaylara şahit oldum en yakınında kuzenimdi bebek için o kadar çok şey söylediklerki down senromu dediler burnu yok dediler bir bacağı kısa bilmem neresinde ne var dediler hamileliği boyunca kız mahvoldu ama aldırmadı çocuğu sonra bebek doğdu çok şükür hiç bir sorunu yoktu sapa sağlam doğdu şuan 1 yaşına girecek bir olay daha var kaynanamın bir tanıdığı yıllarca çocuğu olmamış oda tedaviyle hamile kalmış doktorlar bebeğin engeli olduğunu söylediler kadında aldırmış ama bebeğin hiç bisiyi yokmuş ve kadının dahada çocuğu olmamış o kadar tedaviler falan galiba pskolojiyide bozmuş yani örnek çok eğer o can size zarar vermiyorsa aldırmayın bırakın doğacağı varsa doğsun yasayacagi ömür varsa yaşasın şuan böyle diyorsunuz doğduğunda oluşunu görmek istemiyorum diye ama bilemezssin belki yaşayacak o bebek ilerde bunun vicdanını çekmeyin
AslanKadini Kime ne kadar ömür biçildi bilmiyoruz her gün ölecek gibi yaşamamız gerekirken yalan dünyaya aldanıyoruz istemeden. Herşeye sahipmişiz, herşey bizim elimizdeymiş gibi yaşayıp yarınlara bir sürü hayaller ekliyoruz. Erteliyoruz, kırıp döküyoruz bazende kaybediyoruz. Farklı bir döngünün içindeyiz Rabbim sağ salim çıkabilmeyi sevdiği kullanından olabilmeyi nasip etsin.🙏🏻 Ne kadar zor da olsa birileri hep en sevdiklerini kaybedecek hep en çok istedikleriyle sınanacak. Ölüm tek gerçek şu hayatta..
sasha Beni anlayan birileri olduğunda mutlu oluyorum gerçekten 🌸 ben tek başıma karar vermiyorum bu duruma doktorlardan önce eşim razı gelmedi bana zararı olduğunu hergün gözleriyle görüyor hadi oldu da bebeğim dünyaya sağ salim geldi fakat yüksek tansiyondan kaynaklı bir sürü ölüm oluyor doğumda yoğun bakımda kalıyorlar günlerce… Bebeğimiz tabiki değerli çok kıymetli ama bana birşey olursa eşim ne yapacak herşeyi tek kişilik düşünmeyin
sasha Bana güç oldunuz buraya yazıp yazmamakta kararsızdım ama şuan kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde.. eksik olmayın süreci hayırlısıyla bi atlatalım yine geliriz inşallah güzel haberlerle ❤️🩹🙏🏻
Elif__oztrk kesinlikle öyle kardeşim bazen Allah zorlukla imtihan eder .. silkelenip kendimize gelelim diye. İşte ömür bu kadar kısa olabilir uyan diye.. o yüzden bazen düşünüyorum biz ne kadar hayırlı olmaya çabalıyoruz da kesin hayırlı evlat olsun diye diye kendimizi kaptiriyoruz. Allah gafletten uyandırsın hepimizi. 🤲🏻♥️
Elif__oztrk çok geçmiş olsun çok üzüldüm🥺canım bebeğiyin kalbi atıyorsa niye kürtaj verende allah alanda allah sonuçta kapalı bir kutu rabbimin bize neler vereceğini ne mucizeler göstereceğini bilmeyizki nice hasta alalım dedikleri çocukların sapa sağlam doğduklarını gördük rabbime sığın evet çok zor bi karar ama olmazları olduran var allah büyük hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş canım rabbim kucağını boş bırakmasın🤲🏻
Bmerve25 ben şu halde sizin kadar iyimser olamıyorum malesef engelli de olsa yaşasın veya öleceksede kendi kendine ölsün düşüncesi bana çok ters geliyor. Evet canını ona ben vermedim ama böyle olmasını da ben istemedim. Hiç kimse istemez evladı hakkında böyle bir karar vermeyi
AslanKadini Amiiin ❤️ geç olmadan uyanalım Allahın izniyle ❤️