Elif__oztrk Allah çok çok sabırlar versin size inşAllah Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder çok üzüldüm bende 20haftayım tüp bebekle detaylıya doktor 24haftada ayarladı

Vandb Beni anladığınız için teşekkür ederim 🙏🏻 yani eğer %1 bile umut olsa yaşatırım yavrumu kendim dayanırım bir şekilde ama bazen doktorları dinlemek gerekiyor kimsenin benim kızıma garezi yok sonuçta benim güçlü durmam gerekiyor ki eşimde yıkılmasın Rabbim ömür verdiği sürece yine çabalarız olmuyorsa zorlamayız herkes anne baba olacak diye bir kaide yok sonuçta

Reyyan04 kalbinde 9 tane anomali var ve ameliyatları çok ağır bu hastalıklarla doğan bebeklerde doğuştan astım hastalığı oluyor. Gerçekten çok iyi doktorlarla görüştük beklediğimiz bir bebek olduğu için her şeyini ayrıntılı bir şekilde yaptırmaya özen gösterdik . Hamileliğimin başlangıcından beri evde kaç kez baygınlık geçirdim hatırlamıyorum. Vücudum bebeğe yetmeye çalışırken beni yoruyormuş, konuşurken bile sanki 5 kat merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum inanınki. Ve Tüp bebektede fazla ilaç kullanımına bağlı bazı hastalıklar olabiliyor belki ilaçlardan da kaynaklıdır bilmiyoruz .

Senosss77 Allah razı olsun sağolun🙏🏻hiç bir belirti olmadı zaten 20. Hafta öncesi kalbe bakılmıyor

Elif__oztrk dediğim gibi eğer size zarar veriyorsa aldırın bu dinen uygun ama eğer sadece öleceği üzereyse aldırmak uygun değil
      bak bnm ablamın kızı iki aylık doğdu fallot tetralojisi hastalığı görüldü altı aylık açık kalp ameliyatı olacak ama yaşamaz diyorlar yinede yaşatmaya çalışıyorlar gidebildiği kadar ama hiç bişey sizin sağlığınız olmaz

eso14 şuanki sağlık problemlerim beni doğuma kadar götürmeyecek cinsten malesef . Ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır aynı olaya herkes farklı tepki verebilir . Yakın zamanda babamı kaybettim sonrada hamile kaldım yani bir ölümün daha yükünü kaldırabilecek güçte değilim 😓psikolojikmen çok yıprandım ve yoruldum… Rabbim evladına bağışlasın sağ salim alın kucağınıza ❤️

melinda- Amiin Allah razı olsun 🙏🏻 17+3 tü galiba yanlış hatırlamıyorsam

Elif__oztrk Rabbim sabrını artırsın.. Allah yardımcınız olsun. Hepimizin sınavı var .. Rabbimize sığınıp hayırlısını isteyelim. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ♥️🤲🏻 bu yavrumuz da cennetinde sizi bekliyor olacak. Burada hep kalmayacağız ama ahirette ebedi kalacağız .. ve sen yavru ile ebedi beraber olacaksın Allahin izniyle kardeşim. Sadece sabr..

GulserenKY Rabbim size bağışlasın yavrunuzu 🙏🏻 Biz duyar duymaz hemen bir çok doktorun kapısını çaldık Ankara gibi bir yerde herşeye erişimimiz varken oturup kalmak istemedik fakat kime gittiysek aynı şeyleri duyduk elimizde 3 tane rapor var içeriği hep aynı hastalıklarla dolu

Elif__oztrk seni o kadar çok iyi anlayabiliyorum Kİ canım benim. Anlattığım gibi kuzenimin eşinin de bebeğinin böyle aynı sorunları vardı. Ama oda kabul etmedi sonucu bile bile aslında doğurdu. Ama rabbim cennetine aldı o meleği. Sende hiç üzülme biliyorum çok acı biz ne yazsak senin içine su serpemicez. Evlat acısı çok başka ama rabbim sana bu imtihanı layık görmüş eminim ki çok yakın zaman da daha güzel haberler alıp sağlıkla çocuğuna kavuşacaksın. Dualarımdasın. Rabbim yar ve yardımcın olsun❤️

alpseda_ Amiiin🙏🏻 eksik olmayın❤️‍🩹 haftanın pek bir önemi yok önemli olan dr seçiminiz,inşallah tertemiz çıkar sonuçlarınız 🙏🏻🙏🏻

AslanKadini Allah razı olsun Rabbim kimsenin korktuğu şeyi başına vermesin inşallah 🙏🏻 Hayırlı zamanda belkide kendiliğinden oluverir bu defa belli mi olur 🥹 İçime su serptiniz sanki eksik olmayın sağolun 🌸❤️

Elif__oztrk evlendikten 10 ay kadar sonra plansiz hamile kaldım 12 haftalik iken organlari çok sıkıntılı gelişti ve kurtaj oldum 2 ay sonra plansız hamile kaldım şimdi 13 hafta olduk . Bu sefer iyiydi tabi ileride ne olur bilemem ama her şey bizim imtihanımız. Diğerinde isyan etmedim bundan da bi yanim korkarken bi yanim Allaha teslim. Ne olursa olsun Allah herseyin hayırlısını veriyor. Kendini asla ne üz ne de strese sok. Bilmiyoruz yarın ne yaşayacağımızı hiçbir şeyi bilmiyoruz en iyi bilene teslim olmak lazım Rabbimize.. ♥️♥️ Allah kavuştursun bizleri insaAllah🌸 Allah mucize yaratır. Asla umudunu kaybetme kardeşim😍

eso14 Hiç tanımadığım insanların dualarında yer almak çok güzel ❤️ Rabbim hiç bir kuluna yaşatmasın böyle bir acıyı imtihanların en ağırı en çetini . Karnımda tekmesini hissettiğim bebeğimin yarın birgün gidecek olması hayattayken kucağımdan kayıp gidecek olmasından bir tık daha hafif geliyor.. Bir yandan kokusunu içime çekmek istiyorum bir yandan da buna dayanamayacağımı biliyorum😥.Akrabanız kaybedeceğini bile bile 9 ay karnında taşımış Allah bir daha acı göstermesin ona ❤️

Elif__oztrk Rabbim yardımcınız ne desem bilemiyorum Rabbim kucagınızı boş koymasın herşey gönlünüzce olsun bi gün

AslanKadini Başın sağolsun 🌸 Rabbim evladınızı sağ salim dünyaya getirebilmeyi nasip etsin sana ve eşine hayırlı ömürler versin. Her zaman sevdiğimiz şeylerle sınanıyoruz en çok istediklerimizle.. dediğin gibi imtihan bu yaşadığımız şu hayatta her şey yolunda gitse şükretmeyi nasıl hatırlayacağız 🥹

Edaaa123 Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda❤️🙏🏻

Reyyan04 bunu bilemezsinz Doğduğunu farzedelim 1 hafta 10 gün 1 ay sonra ölürse anne baba bebeğe doymadan gittiğinde daha da acı verecek.gorup kucağına aldktan sonra kaybetmek çok daha zor rabbm kimseyi evlat acısıyla sınamasın.doktorlar bisey diyorsa dinlemek lazm.

Elif__oztrk senin de basin sağolsun canimm🌸. Evlat evlattir ister doğsun ister doğmasın benim için kalbi attığı an o bi candır. Bakalim neler olacak doğuyor da doğduktan bi kac yıl sonra da ölebiliyor. Hiçbir şeye kesin gözüyle bakmamali. Aslında bi oturtabilsek hayatımıza şunu sadece emanetiz biz ötesi yok. Ben mesela kendim de dahil annem babam kardeşim eşim kim olursa olsun Allahin kulu gözüyle bakıyorum Allah yaşatır Allah yaşatmaz bitti. Evladım diyorum ama yaratan onu bize emanet ediyor bize zimmetlenmiyor. Vakti gelince alıyor. Hepimiz birilerinin evladiyiz zaten. 🤷‍♀️😍 bu düşünceyle bakıyorum. Bazı şeyleri atlatmak kolay oluyor. 💜 Allah razı olsun canimm💗

Elif__oztrk sen kimseyi dinleme, sen sanki bilerek mi vazgeçiyorsun yavrundan. Ya sana bir zarar gelirse? Haftalarca bağlandıktan sonra doğumda kaybetmek çok daha büyük bir acı olacak. Millete konuşması kolay, senin için rahat olsun kardeşim.