Vandb Okadar haklısın ki katilmişim gibi muamele görüyorum aklımız var düşünemiyoruz öyle bir duruma geldik. Kalbinde delik olanlar yaşıyor diyorlar bana benim kızımın kalbinde sadece delik yok ki 😓1 haftadır dinmeyen göz yaşımı ben kime nasıl anlatayım . Aynı evin içinde eşimle göz göze gelemiyoruz . Aldığım kıyafetleri bile göz yaşlarımla yıkadım , odasını seçmiştik şimdiden.. yılların hayaliydi herşeye özendik ama böyle birşeyi yaşayacağımızı nerden bilebilirdik …😭😞
21+3 Kürtaj 😞
Nursena2023 Estağfurullah 🙏🏻 helal olsun tabiki ❤️🩹 hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip olsun İnşallah 🙏🏻
Elif__oztrk kendinizi sakın suçlamayın hiç birşey için önemli olan sizin iyi olmanız siz iyi olacaksınızki herşey bir şekilde yoluna girecek. Maalesef günümüzde yediklerimiz içtikleri iz genetiğimizi etkiliyor kötü bir tecrübe olacak ama bunun sonucunda tahliller gen taraması testlerle sağlıklı bir gebelik sürecine yine başlayabilirsiniz ama tabiki öncelik siz her zaman kendinizi iyi hissedin kimseninde ne dediğini zerre düşünmeyin bunu yaşayan bir tek sizsiniz ve sizi eşiniz dahi sizden başka kimse anlayamaz ve düşünemez.
Elif__oztrk bnmmbir tanıdığıma da doğduğu gün ölür dediler 20 yıldır var eğer size zararı yoksa eğer sizin sağlığınız söz konusu değilse doğduğu gün ölse bile bunu siz şuan sonlandırmazsınız Allah ona bir günlük ömür bile verdiyse Allah’ın bileceği iş tekrar söylüyorum eğer size zararı yoksa aldırarak vebale girersiniz ama size zarar veriyorsa aldırabilirisniz
Elif__oztrk bak bnm ablamın kızı şuan yaşıyor üç aydır doktorlar şokta çünkü kızın kalbi paramparça bırak Allah’ın emriyle gitsin belkide bir duayla düzelecek kalbinden dolayı aldırma derim
Elif__oztrk çok geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza hakkınızda hayırlısı olsun peki detaylıya kadar bir belirti bulgu olmadı mı
Nursena2023 aynı durumu kuzenimin eşi yaşadı bire bir aynı sonuçlar. Gelinimiz dua etti bekledi nasip dedi ve doğum oldu. Bebeğimiz maalesef 1 gün yaşayıp vefat etti….. kendisi yine doğumdan yana da kullansa hakkını rabbim daha iyi bilir fakat sonuç böyle olacak. Rabbim dayanma gücü veriyor ama şimdi 2. Ye hamile ve doğumu var yakın zamanda.
Elif__oztrk geçmiş olsun Allah güç kuvvet versin size 😞 detaylı ultrasona kadar önceki ultrasonlarda hiç bulgu vermedi mi😞 16. haftada mı gitmiştiniz bundan önce
eso14 Sağ salim kucaklarına alırlar inşaallah 🤲
Ben zaten bekleyin veya beklemeyin gibi bir yorum yapamam kimseye sadece fikir alıp almadıklarını sordum. Herkes tabiki fikir almak zorunda da değil ama bazen insan keşke sorsaydim vs diyebiliyor o yüzden hatırlatma mahiyetinde yazdım.
Nursena2023 Tabiki orası öyle ama şu an onu çok ama çok iyi anlıyorum. Buna mecbur. Yoksa biraz daha beklerse bebek anne karnında da vefat edebilir. Anneye de zarar verebilir. Ama inanıyorum ki çok yakın zaman da rabbim ona sağlıklı bir bebek nasip edicek 💕 vardır herşeyde bir hayır. 💕
eso14 İnşallah en hayırlı zamanda 🤲
- Düzenlendi
Elif__oztrk Sizin adınıza üzüldüm. Bende 28 haftalikken bebegimde bazı bulgular bulundu ama sizinkinden farklıydı. Bana ölümcül bir hastalık olduğunu doğarsa pek yaşamayacağını söylediler. Hiç olumlu şey söylemedi doktor direk yaşamaz dedi. 38. haftanın snunda dogum yaptım doğuma bile korkarak gittim yoğun bakıma alındı bebeğim hemen. Ama sonra doktorlar bizim söylediğimiz şeyler yok hastalığı bu değil diyetek taburcu ettiler. Kızım 6.5 aylik oldu şuanda. Size aldırın ya da aldırmayın diyemem. Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Rabbım yardımcınız olsun 🤲
Elif__oztrk Allah çok çok sabırlar versin size inşAllah Allah tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder çok üzüldüm bende 20haftayım tüp bebekle detaylıya doktor 24haftada ayarladı
Vandb Beni anladığınız için teşekkür ederim 🙏🏻 yani eğer %1 bile umut olsa yaşatırım yavrumu kendim dayanırım bir şekilde ama bazen doktorları dinlemek gerekiyor kimsenin benim kızıma garezi yok sonuçta benim güçlü durmam gerekiyor ki eşimde yıkılmasın Rabbim ömür verdiği sürece yine çabalarız olmuyorsa zorlamayız herkes anne baba olacak diye bir kaide yok sonuçta
Reyyan04 kalbinde 9 tane anomali var ve ameliyatları çok ağır bu hastalıklarla doğan bebeklerde doğuştan astım hastalığı oluyor. Gerçekten çok iyi doktorlarla görüştük beklediğimiz bir bebek olduğu için her şeyini ayrıntılı bir şekilde yaptırmaya özen gösterdik . Hamileliğimin başlangıcından beri evde kaç kez baygınlık geçirdim hatırlamıyorum. Vücudum bebeğe yetmeye çalışırken beni yoruyormuş, konuşurken bile sanki 5 kat merdiven çıkmış gibi nefes nefese kalıyorum inanınki. Ve Tüp bebektede fazla ilaç kullanımına bağlı bazı hastalıklar olabiliyor belki ilaçlardan da kaynaklıdır bilmiyoruz .
- Düzenlendi
Senosss77 Allah razı olsun sağolun🙏🏻hiç bir belirti olmadı zaten 20. Hafta öncesi kalbe bakılmıyor
Elif__oztrk dediğim gibi eğer size zarar veriyorsa aldırın bu dinen uygun ama eğer sadece öleceği üzereyse aldırmak uygun değil
bak bnm ablamın kızı iki aylık doğdu fallot tetralojisi hastalığı görüldü altı aylık açık kalp ameliyatı olacak ama yaşamaz diyorlar yinede yaşatmaya çalışıyorlar gidebildiği kadar ama hiç bişey sizin sağlığınız olmaz
eso14 şuanki sağlık problemlerim beni doğuma kadar götürmeyecek cinsten malesef . Ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır aynı olaya herkes farklı tepki verebilir . Yakın zamanda babamı kaybettim sonrada hamile kaldım yani bir ölümün daha yükünü kaldırabilecek güçte değilim 😓psikolojikmen çok yıprandım ve yoruldum… Rabbim evladına bağışlasın sağ salim alın kucağınıza ❤️
melinda- Amiin Allah razı olsun 🙏🏻 17+3 tü galiba yanlış hatırlamıyorsam
Elif__oztrk Rabbim sabrını artırsın.. Allah yardımcınız olsun. Hepimizin sınavı var .. Rabbimize sığınıp hayırlısını isteyelim. Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin ♥️🤲🏻 bu yavrumuz da cennetinde sizi bekliyor olacak. Burada hep kalmayacağız ama ahirette ebedi kalacağız .. ve sen yavru ile ebedi beraber olacaksın Allahin izniyle kardeşim. Sadece sabr..