Betustrkmn 3 hafta oldu alalı paramı siz yazınca girip baktım . Edebilidğim kadar fazla hesaptan şikayet ettim kapansın diye sayfası ama işe yaramamış

Şu banka işini deneyelim inş alabiliriz videolarda da kadın girişimci bir sürü videosu var ona güvenip direk sipariş verdim araştırmadım hiç

İnstegramda facer baby sayfası ürünün siparişini alıp ücreti aldıktan sonra engelliyor asla paramı da geri alamadım ürününde alamadım.

Betustrkmn bende aynı durumdayım bu sayfadan alışveriş yaptım nisan ayından beri bekliyorum kaçıncıya yazdım yok acil listesine aldım yok bu hafta çıkıcak tam bir dolandırıcılar paramı da iade etmiyorlar göndericez diyip ben allaha havale ettim sayfada sürekli bir hastalık yok bizimde evimiz var diye şeyler paylaşıyorlar yapamıcağın işin parasını alma hakka giriyorsan başına gelmeyen kalmaz Allaha havale ediyorum 😡

Betustrkmn dolandırıcı onlar belli geçmiş olsun güvenilir sitelerden sitenin güvenlik sistemine bakarak satın almalar yapılması daha doğru

Genel olarak instagramdan nasıl güvenip satın alma yapıyosunuz satın aldığınız satıcının sitesi olmalı dükkanı yeri olmalı sitesi kredi kartına güvenlimi ona bakılmalı şirket mi ne irdelenmeli yazık günah paranıza

Betustrkmn bende aynısını yaşadım 3 ay sonra kavgayla tehtitle paramı aldım sende onlara mesaj at deki yarın paramı iade etmezseniz butun çevremle beraber sizin sayfanızı etiketleyip sosyal medyada dolandırıcı oldunuzu diye paylaşım yapıcaz ya para iadesini yaparsınız yada butun herkes sizi dolandırıcı olarak bilicek diye soyleyin merve hanım hemen arıyor ve hesabına yatırıyor ücreti

Gamoos orayla bende görüştüm ama fiyatları aşırı uygundu şüphelendim ürün bitince resim atıp kapıda ödeme kabul ederseniz alayım dedim prensip nelerle uğraşıyoruz deyince vazgeçtim doğru tahmin etmişim pamukbebek den aldım kapıda ödeme

imeaeb sakın sakin benim basim yandi seninki yanmasin , asla geri donus yapmiyorlar ve engelliyorlar direk 🤔

Nnagish ne kadara aldınız acaba bende aldımda bilindik bir markadan ama fiyatını merak ettim

HappyMom methaba deyerli hepy mom yoneticisi burayi kullanan bütün dəyərli annelere sesleniyorum kesinlikle Instagram bilmediyiniz tanimadiginiz sitelerden alış veriş yapmayin.sahsi bilgilerinizi ele gecirib daha bükük şantaj yapa bilirlər sakın kanmayın.brn hayatı boyu öyle yerlerden hiç alış veriş yapmadım.

Facer.baby diye bi sayfa var instagramda kapı süsü ve yastık siparişi verdim parayı peşin istedi 5 gün içinde kargoya verilecek dedi 1 hafta sonra yazdım engelledi beni

Gamoos aynısı geldi başıma parayı geçtim hamile kadınların duygularıyla oynuyor ya ne heves etmiştim kapı süsü ve yastık için

Betustrkmn evet Instagram sayfasına direk yetkili biri ile görüşmek istiyorum diye de yazdi. Zaten sizin yorumlarıniza biri M. Hanimin şahsi numarasını yazmış direk arayin paranızı geri ibaniniza isteyin. Ödeme yaptığımiz ibandan geri aninda attilar bize. Paranızı kurtarin size baska bi sayfa söyleyebilirim isterseniz. 2 günde geldi babynest setim çokta kaliteli.