imeaeb sakın sakin benim basim yandi seninki yanmasin , asla geri donus yapmiyorlar ve engelliyorlar direk 🤔

Nnagish ne kadara aldınız acaba bende aldımda bilindik bir markadan ama fiyatını merak ettim

HappyMom methaba deyerli hepy mom yoneticisi burayi kullanan bütün dəyərli annelere sesleniyorum kesinlikle Instagram bilmediyiniz tanimadiginiz sitelerden alış veriş yapmayin.sahsi bilgilerinizi ele gecirib daha bükük şantaj yapa bilirlər sakın kanmayın.brn hayatı boyu öyle yerlerden hiç alış veriş yapmadım.

Facer.baby diye bi sayfa var instagramda kapı süsü ve yastık siparişi verdim parayı peşin istedi 5 gün içinde kargoya verilecek dedi 1 hafta sonra yazdım engelledi beni

Gamoos aynısı geldi başıma parayı geçtim hamile kadınların duygularıyla oynuyor ya ne heves etmiştim kapı süsü ve yastık için

Betustrkmn evet Instagram sayfasına direk yetkili biri ile görüşmek istiyorum diye de yazdi. Zaten sizin yorumlarıniza biri M. Hanimin şahsi numarasını yazmış direk arayin paranızı geri ibaniniza isteyin. Ödeme yaptığımiz ibandan geri aninda attilar bize. Paranızı kurtarin size baska bi sayfa söyleyebilirim isterseniz. 2 günde geldi babynest setim çokta kaliteli.

HappyMom arkadaşlar instagramda bir story dolaşıyor, cimer kredi kartı diye bi sayfa …
    İşte bugüne kadar ödediğiniz kredi karti aidatlari size e devlet üzerinden ödenecektir diyor sizi e devlet sayfasına yönlendiriyor, ordan kart bilgilerini giriyorsunuz, size kart limitini falan da soruyor.
    Dalgınlığıma geldi bilgileri yazdım ve telefonuma mesaj geldi, hesabinizdan 41 bin liralık alışveriş için 3d secure şifresi diye, orda uyandım… hemen müşteri hizmetlerini aradım, kartı iptal etti, eğer o 3d secure şifresini girsem kartımı bosaltacaklardi, müşteri temsilcisi her gün en az on kişi yaşıyor bunu dedi …
    Ben salak bugün böyle bir şey yaşadım, aman dikkat …

Nnagish arkadaşımda aynı sıkıntıları yaşadı aynısını bende az kalsın alicaktim

Betustrkmn mrb bende aynı site den alsiveris yaptım merve ibuk denen kadin beni 5 aydir oyaladi telefon no sunu verdi surekli ilgilenck dedi degisen birşey olmadi bende e devlet üzerinden şikayet ettim ekran goruntusunu atinca hemen cwp verdi parami iade ettti simdi umay bebeden aldm okdr rezilik cektigime degmezmis simdide onlar bana mesj atiyorlar şikayeti cektinzmi diye

Nnagish ay bende aynı hatayı yaptım mecbur kalmıştım almaya ama tamemen çöp 4 bine keşke başka bişeyler baksaydım

Azraa33 melek korse diye bi sayfa var ben ordan aldim korse dogum korsesi de var orayı tavsiye ederim bide sulemsinin northex inden aldim ikiside saglam geldi 😃

Instagram üzerinde ladyydesign diye bir babynest satıcılığı yapan sayfa var bu sayfadan bende ürün sipariş vermiştim ama sonradan bu sayfa hakkında birden fazla şikayetin olduğunu öğrendim normalde bir ay gönderme süresi varken 3ayda gondermedikleri bile oluyormuş normalde babynest setleri ben sipariş verirken 1500-2000 arasıyken bu sayfa 670 felan yapıyordu ben sonradan şikayetleri görünce siparişimi iptal etmek istedim ve paraminda iadesini istedim siparişi iptla ettiler ama paramı göndermeleri baya bir geç oldu iki üç haftayı buldu sizde sipariş oluştururken dikkat edin derim

Ebrunurettin26 söylediğiniz sayfa satıcısı şuan merybabynest sayfasını kullanıyor bizi bu sayfadan dolandırdı. Kimi keklerlerse işte.

HappyMom limoda kids pink_kidds bu sayfalar başka ürün yolladılar